Sthlm i mitt hjärta

Ååå så skönt att de är måndag (ironisk) hade hellre sett att det fortfarande var helg och jag var kvar i Sthlm. Gillar Sthlm mer och mer frö varje gång jag är på besök. Skulle absolut kunna tänka mig att bo där.

Efter den 5 timmars låånga tågresa kom jag äntligen fram till den stora staden och tog mig ut mot Bromma. Det andra tjejerna hade inte anlänt än det tog lite vist längre tid att hitta rätt till Linn än dem trott. När dem väl anlänt blev det mat, vin och massor med skvaller att ta igen. Lördag, på schemat stod shopping på Söder, fika, fördrink på stan, sushi och såklart party. Blev en mycket lyckad dag/kväll vilket man kände av igår. Men Linn (och Tobbe såklart som stod ut med att ha en lgh som blev uppånervänd av 6 tjejer) ska ha ett stor tack för helgen som hon anordnade

 


Raggningsrepliker

Raggningsreplik: ”Gjorde det ont när du föll från himlen?”
Svar: ”Gjorde det ont när din mamma tappade dig på huvudet när du var liten?”

Haha, hade velat se killens minn när han får detta svaret. För det är nog inte de svaret killen väntar sig få när han kläcker en sådan replik. Så nu hoppas jag få använda detta svar någon gång i framtiden.


Mörkare tider!

Nu har jag blivit mörkhårig igen och inser att jag faktiskt trivs väldigt bra i att vara mörkare. Alla säger dessutom att jag passa väldigt bra i riktigt mörkt hår. Idag tänkte jag köra ett stenhårt pass på gymmet för att bränna lite. I år ska jag baskenmej vara Synd bara att min kompanjon inte är hemma och kan köra med mig för det är ju så mycket lättare och roligare när man är två. Men får nöja mig med att få lite extra energi när det finns några få godingar att titta på. Man får dock se till så att man inte tappar fokus. Nu är det bara 2 dagar kvar till Sthlm... längtar.

Ice-watch

Vinn en klocka från Ice-Wath i korall, violett eller rosa!

Denna klocka (korallrosa) skulle absolut kunna få pryda min arm i vår/sommar när huden fått fin färg. 


Snart helg!!

Imorgon hoppas jag på att det ska bli en mycket mysig, trevlig och rolig dag/kväll... På fm ska Linda och jag ta en tur till Vallhallabadet simma några längder och avsluta med en bastu stund. Ska bli otroligt skönt tror dock att jag kommer att ha lite ont i kroppen efter simningen på söndag. Sen på kvällen blir det tjejmiddag hos Liselotte ska bli mycket trevligt. Hoppas även att vi får med oss alla tjejer ut oxå. Annars får Linda och jag själv gå ut och röja på stan vi brukar ju vara rätt så bra på de. Men mest ser jag nog fram emot nästa helg i Sthlm.


Var tog mitt hår vägen ???

Har nog aldrig blivit missnöjd när jag har varit hos frisören men igår kan jag meddela att jag blev väldigt förtvivlad. Fick ett infall att jag skulle fräscha till mina toppar lite och gick då in på frisörcenter vid domkyrkan. Fick redan en dålig vibb av frisören jag fick när hon hämtade mig och när hon klippte mig kändes det som att hon hastade igenom håret. När hon var färdig efter ca 25 min och jag kände igenom håret  kändes det väldigt tunt. Dum som man är säger man "ja det blir bra" men å andra sidan vad ska man säga skadan är ju redan sked. Så nu känns det som att jag har en råttsvans till tofs, hemskt. Jag vill ha hårförlängning nuuuu.


Tjejhelg i Sthlm bokad

Nu är biljetten bokad upp till Stockholm den 28 jan då tjejerna från Kalmar och jag ska besöka Linn för en helg med förhoppningsvis mycket skoj. Ska bli så jädra kul.
Som den planerare jag är sitter jag nu och kollar efter roliga butiker att besöka har redan hittat en som jag vet att Linn kommer att gilla om hon inte redan varit där dvs. Hoppas även det blir lite trevligt barhäng på något mysigt ställe. Kommer såklart att ta med mig kikaren (har iofs med mig den överallt). 

Nu i helgen blir det bara att ta de lugnt hemma och då spara lite pengar som jag kan bränna i Sthlm istället. Får även spara mig tills nästa helg då jag ska på tjejkväll hos Liselott då jag hoppas att det blir utgång i stan oxå. Var ett tag sedan jag var ute känns de som. Så nu laddar jag inför det två nästkommande helgerna med spänning.

XoXo

oxveckor tills nästa ledihet!

Oj nu var det länge sedan jag uppdaterade här. Vi har nytt år som innebär nya möjligheter. Har inga större förväntningar på 2011 bättre att förvänta sig de minst och sedan bli överraskad om det skulle bli bättre. Känns lite tungt då jag redan har börjat längta till våren och vet att den värsta tiden är framför oss. Långt tills nästa längre ledighet dessutom (v 16 påsk). Men det är bara att bita i de sura äpplet och kämpa på.

Nu har jag i alla fall fått tillbaka motivation till träningen igen och har bestämt mig för att komma i toppform. Målet för i år får bli tjejmilen i Stockholm som är i september. Så jag har god tid på mig att komma Iform. Sist när jag sprang Iformloppet som är 1 mil, sprang jag på lite mer än 1 timme så målet för tjejmilen får bli under timmen. Vilket jag tror att jag kommer att lyckas med.

Tänkte även försöka planera in en helg att åka till Stockholm för att hälsa på Linn så snart som möjligt. Om man planerar in saker att hitta på så kanske det inte bli lika drygt tills våren är här. Så vad ska man mer hitta på för att fördriva tiden till dess??


XoXo Madeleine


RSS 2.0