Fullspäckad november!

Skit oxå det var ju Take that som kanske skulle komma till Ullevi i sommar. Dem skiter jag ju i. Missuppfattade de hela.

Nu är det redan november snart och november månad brukar vara en månad då jag har mycket planerat. Det har jag även detta år om inte mer. Pappa fyller år 1 november så då ska jag fira honom blir nog att jag åker hem nästa helg då det även är fars dag. Helgen där på den 13 nov ska jag på maskerad med temat känd från tv. Har inte bestämt mig riktigt vad jag ska klä ut mig till än. Helgen efter de kommer den stora dagen nämligen min 25 års dag då jag kommer befinna mig i Småland. Ser framemot att bli uppvaktad med frukost på sängen. Sen helgen efter de ska jag fira här hemma i Göteborg med pary som jag hoppas på ska bli lyckat. Denna helgen är inget bestämt än men blir nog myskväll med Anna-karin vilket var väldigt länge sedan sist vi hade. Det var november månad för min del, fylld av roliga saker.

Robbie till Ullevi

Robbie Williams kanske kommer till Ullevi i sommar. Jag som har varit så arg för att jag inte var på hans konsert 2006. Så om han kommer denna gånge ska jag verklige ta chansen.






Basilusker

Visste ni de att ett genomsnittligt tangentbord innehåller 400 mer bakterier än en toalett. Och att vi kvinnor har 3 till 4 gånger mer bakterier på sin arbetsplats än men. Något att tänka på i dessa förkylningstider. Så nu har jag vänt tangentbordet upp och ner, sakat ut alla knäckebrödsmulor och kört en omgång desinfektionsmedel på det. Telefonen fick även en omgång.




Jaaaa äntligen!!

På söndag börjar Gossip girl igen som jag har väntat. I denna säsongen ska även vår Robyn vara med i ett avsnitt, spännande. Men den som jag längtat mest att få se är så klart Nate (Chace Crawford) honom skulle jag inte tacka nej till att spendera en natt med.



Tänk vad han kunde ha festat till de!

En berusad man sov över på pub 

Skulle gärna vilja veta hur personalen kunde missa honom. Var "gömde" han sig? Om jag skulle bli inlåst så skulle jag festa till de ordentligt. Laga till något gott i köket av de finaste råvarorna och sedan ta något gott att dricka till de medan jag väntade på att bli utsläppt.


Behöver din hjälp!

Eftersom jag inte hittade någon tavla när jag var hemma i Småland letar jag nu förtvivlat efter konst på nätet vilket inte är det lättaste. Har snöat in mig på att jag vill ha en tavla med fjärilsmotiv men inte funnit någon sådan heller. Idag hittade jag en tavla på Tradera som jag tyckte var fin men vet ej om man vågar chansa att köpa så. Hittade även en ny sida Bimago som har väldigt många fina speciella tavlor. Så nu har jag helt plötsligt fått många alternativ att välja på. Därför tänkte jag att ni skulle få hjälpa mig att välja genom att kommentera detta inlägget vilken ni tycker jag ska välja.

Klicka för att stänga fönstret  konstnärer Blommor Vallmo tavla heminredning
konstnärer Blommor Magnolia tavla tavlor  konstnärer Blommor Orkidéer foto på duk presenter
målningar Blommor Diverse tavlor med blommor vardagsrum


Tur i oturen!

Ställde klockan på 04.00 igår kväll för att jas skulle stiga upp och boka en sista minuten biljett hem till Småland precis när de släpptes. Men givetvis fanns det inga biljetter kvar och jag blev skitsur att jag stigit upp helt i onödan. Nästa tåg som skulle gå är 18.00 och då skulle jag få vänta 2 och en halv timme som jag inte hade lust att vänta. Bestämde mig för att ta med väskorna i alla fall i fall att det skulle finns en biljett. Och vilken tur jag hade för när jag kollade sj när jag kom till jobbet fanns det. Men då dubbelt så dyr. Så skönt att slippa vänta och komma hem tidigare.

RSS 2.0