Sommar, sol och bad

Vilken underbar helg det har varit, vädret har varit helt underbart massor med sol. I lördags avklarade jag årets första dopp på Saltholmen lite kalt var det allt men skönt när man kommer upp och soltorkar. På Saltholmen fick jag verkligen en sommar feeling när jag satt på klipporna såg ut över det glittrande vattnet där båtarna tog sig fram och solen strålade högt på himmeln, nu är det sommar här på riktigt. På kvällen möte jag upp Anna-karin och hennes familj på Liseberg för att återliva barnasinnet det blev verkligen en jättefin kväll. Eftersom jag köpt ett åkhäfte fick man två biljetter att spela på valfritt lyckohjul så vi valde såklart Maraboo choklad och efter lång väntan bakom en envis gubbe blev det min tur att komma fram och prova lyckan, det var verkligen min turkväll eftersom hjulet snurrade in på mitt nummer och jag van stjärnvinsten 2000 g choklad. Så om någon är sugen på choklad säga bara till för jag kan/får inte ät upp all choklad. Nu är det bara 2 veckor kvar tills min semester, jippi, räknar dagarna.


Midsommarhelgen

Då var midsommar avklarad å vilken helg vi har haft förutom vädret som var lite sådär men man ska inte klaga för mycket på de för det är ju inget man kan styra över. Fredagen firades enligt tradition med sill, potatis, nubbe och humöret var på topp. Jordgubbstårtan som jag hade gjort uppskattades ordentligt synd bara att soffan inte fick smaka, nästa år får du vara lite snabbare fram och hugga in. Under kvällen blev det mycket rosé och cider vi satt nästan ute hela kvällen och träffade mycket roligt folk. Sen bar de av till Robinsson för lite skönsång Diana och jag sjöng en duett med Charlotte Perelli och Hero, mycket vackert det tyckte även herr Lundell. Kvällen avslutades på ett mycket bra sätt måste jag nog tillägga. Lördagen vaknade man "ganska" pigg inte så bakis faktiskt och drog igång festen ganska tidigt vilka partyprinsessor vi är. Som vanligt midsommardagen ska man gå på strand och stå i kö för att få stämpel men måste säga att jag blev lite besviken på strand i år inte alls lika kul som föra året. Denna kväll avslutades inte riktigt som jag ville men jag slapp iafl sova ensam i sängen eftersom Linn och tobbe inte kom hem. Längtar redan tills nästa år hos Lundell.




Regnet det bara öser ner

Eller "Raindrops keep falling on my head" är en låt som passar väldigt bra på denna dag har regnat hela dagen, fy så tråkigt. Slutar om15 min då ska jag gå till 4got och köpa mig en påse godis hade först tänkt att jag skulle vara nyttig idag men på grund av vädret känner jag inte för de vill ju har sol och värme nu. Hoppas verkligen att vädret slår om till nästa helg, för fy tjejer det blir inte roligt om vi får sitta inne hela helgen.



Turkiet here I come

Nu har äntligen skattepengarna rullat in på kontot och Turkiet resan är bokad. Så den 19 juli lyfter planet till Turkiet, Alanya för en veckas sol, bad och massor med drinkar. I onsdags började jag på de nya uppdraget som är på en advokatbyrå inne i stan där sak jag vara fram till den 3 juli, skönt att då vara på samma ställe är ett ganska bra ställe oxå. Imorgon är det fredag och jag vet ej vad jag ska hitta på Lördag blir det iafl tjejmiddag hos Linda N ska bli trevligt.
Nehe nu blev jag verkligen jättetrött i ögonen har avklarat ett 60 min intervallpass idag på gymmet, nöjd.

Hoppas på nytt uppdrag!

Måndagen inledes med lite styrketräning på gymmet med anna-karin, nu ska vi bli beach snygga. Idag hade jag inget uppdrag inbokat eftersom jag skulle på intevju på MAQS law firm som jag eventuellt ska vara på fram till semestern hoppas verkligen på att jag får uppdraget vore verkligen superskönt att få vara på samma ställe ett tag. Dess vet jag att de kommer bli en del snygga kostymrumpor. Nu sitter jag här och är uttråkad väntar på att klockan ska gå inget vidare på tv ikväll får väl bli Mommas boy där de bara är massor med dramatik men det sägs ju att programet ska komma till Sverige kanske man ska söka då.

Ja! Sofie de ska bli ännu bättre iår på midsommar.

Tråkigt!

Fy för söndagar vet ej vad jag ska hitta på idag är super rastlös. Igår var det fotboll Sverige-Danmark men de var ju ingen hit, de var ju upplagt för folkfest men nehe blev förlust borring. I fredags var Cicci, Anna-karin å jag på after work på Excet var väldigt trevligt och flera goda drinkar men kvällen fick ganska snabbt en vändning när ett slemmo som försökte ragga upp mig nej fy tusan. Men kvällen avslutades ganska bra iafl när telefonen pepp när jag var hemma i sängen. Lördagen Sveriges nationaldag firades med en fika på Fröken Olsson med halloncheesecake sen blev de grillat hos Anna-karin. Kvällens match såg vi på storbild inne i stan slutade med att vi gick på Gretas och dansade loss.
Dax att dra ner till torget för lite mat.

Mina nya fina klänningar


Den första rosa ska jag ha på bröllopet och den blommiga på midsommar, kommer att bli så fin :)

Ny klänning

Idag har jag varit utan uppdrag så dagen börjades med att slappa/sova i soffan somnade till tv-shop. Tog mig upp ur sängen (var inte bekvämt att sova i soffan) och trampade iväg till gymmet för ett tufft styrkepass passade på att säga hej till Anna-karin som hade masat sig ditt oxå, duktig flicka :) Sen blev det lunch och vidare in till stan lyckades hitta ännu en tjusig klänning som jag tänkte ha på midsommar, ser fram emot midsommar med singeltjejerna från Kalmar å så Linn förstås. Nu sitter jag här och inväntar säsongsavslutningen av Grays anotomy har även sätt the hills avsnittet då Hidi och Spencer gifter sig vilket fick mig att inse att det inte är lång tid tills jag ska gå på bröllop och har ju erbjudit min tjänst som sångerska kommer att vara sååå nervös. Får nog öva en liten stund nu på Du är allt (låten som jag ska sjunga på bröllopet).

1 år på Manpower

Idag är det 1 år sedan jag blev anställd på Manpower ett år som både varit lärorikt och jobbigt på jobbfronten. I början fick jag hoppa runt mycket och fick en hel del uppdrag som var längre ut vilket gjorde att min kropp inte mådde så bra men det är inte mycket att göra åt kan inte säga nej när jag får ett uppdrag om jag inte vill ha pengar. Det bästa på detta år var mitt långuppdrag på Grant Thornton som varade ett halvår antar att det inte kommer att bli fler sådana långa uppdrag vilket är synd. Det om jag blev gladast över detta året måste ända vara att jag fick behålla jobbet när Manpower varslade 141 personer. Idag är jag på familjebostäder vilket om jag kommer ihåg rätt var en utav de första uppdragen jag hade, så nu är cirkeln sluten kan man säga.

I helgen har det verkligen varit kanon väder har fått lite fin färg på mig hoppas att det fortsätter så iafl om helgerna.
Ikväll ska jag stå å skrika tillsammans med alla fjortisar på Liseberg där EMD spelar ikväll hoppas att vädret håller i sig så blir det nog trevligt.


 

Dom e för fina pojkarna ;)

RSS 2.0