Love Köpenhamn

Nu har jag varit dålig på att uppdatera här måste jag säga men vet en som är ännu sämre (Anna-Karin). Har börjat skriva på ett inlägg men sedan inte kommit längre än ett par rader pch då inte tyckt de var någon idé att publicera de. Var ska jag då börja?

I helgen som var nu tog Anna-Karin, Samira och jag en helg i Köpenhamn som var mycket lyckad. Och kan stolt säga att jag både kört i centrala Köpenhamn och centrala Göteborg nu. Blev en viss förviring när vi kom in i Köpenhamn då gps:en inte visade oss exakt till vandrarhemmet vi skulle bo på och var vi kunde parkera. Så där blev lite osams i bilen. Det var verkligen skönt att komma bort en helg se och göra något annat. På lördagen turistade genom att titta i stan, äta pölse som man måste göra när man är i Danmark och tog en öl nere vid hamnen. Satt en bra stund nere i hamnen och tittade på folk och givetvis fick jag syn på Nybrobor man kan verkligen inte åka någonstans utan att stöta på någon man känner. Båda partykvällarna blev lyckade fredagen på ett ställe som heter The Australien bar ett ganska sunkigt ställe med låg ålder (inget att rekommendera) och lördagen Zen club ett ställe som vi blev inbjudna till av en kille som vi skulle fråga om vägen till ett annat ställe (han såg ganska bra men blev ganska full under kvällen). På Zen var de skitdyrt att komma in på och en öl kostade 80:- (vilket jag inte tänkte på i fyllan och villan) men berodde kanske på att de var ett ställe för endast medlemmar. Söndagen belv en väldigt tung dag eftersom två dagars party tär på kroppen nu när man börjar bli gammal. Satte oss på ett cafe och slappade med en kopp till i väntan på att alkoholen skulle gå ur kroppen så vi kunde få köra hem til Svea. Summan av kardemumman helgen var toppen och måste göra om den snart igen.

Visst är det fint ute såhär års när de börjar bli varmare i luften (inte på morgonen) och trädens löv börjar slå ut. Längtar så till att sitta på en filt i Slottsskogen njuta ev. ett glas vin i gott sällskap med en sol som står högt på himmelen.


glasspremiär

Nu är våren är här för nu har ätit min första glas för i år. Provade en av GB:s nya glassar Magnum Hazelnut och den var mycket god. Beskrivs såhär: Fyllig hasselnötglas doppad i krispig mjölkchoklad med hasselnötsbitar. Absolut värd att prova.

Nu är det snart dax att ta helg vilket ska bli så skönt eftersom jag har genomlidigt hela eftermiddagen med fruktansvärd smärta i ena foten. Lyckades trampa snett i morse när jag kom till jobbet men trodde då inte att det var så allvarligt eftersom det gick över lika snabbt. Men så fel jag hade började göra ont som tusan efter lunch så nu sitter jag här med foten i högläge och funderar på hur det ska gå att ta mig hem. Kan knappt gå på foten. Var är "min prins" med sin häst (bil) som kan komma och rädda mig.

Nu är det spikat att nästa helg åker tjejligan på roadtrip till Köpenhamn ska bli skitkul. Bara lite nervös över att det bara är jag och Anna-karin som har körkort och jag måste köra ner till Halmstad för att plocka upp henne. Är väl egentligen bara nervös över att jag aldrig kört i Gbg och inte vet hur de kommer att gå. Men får hålla tummarna att det kommer gå bra för väl ute på motorvägen är de bara sätta plattan i mattan.

Trevlig helg på!


Semester

Då var min semester lagd, vecka 27-31 så de blir tidigt i år. Får hoppas på att de är någon som har semester samtidigt som mig och att det fina vädret är då . Ville egentligen haft semester veckorna 30-33 men eftersom jag fick förfrågan om ett uppdrag på som egentligen skulle börja vecka 29 fick jag tänka om. Är inte vilket uppdrag som helst heller det kommer att vara året ut vilket kommer att bli skönt att vara på ett och samma ställe. Men har tänkt ut de som så att om hösten/vintern blir lång så tar jag en veckas utlandssemester då jag sparar en vecka på semestern.

Vad ska man då göra i sommar? Nu när jag har tidig vill Anna-Karin att jag ska följa med dem till Libanon vilket säkert vore roligt. Men vet inte riktigt om min ekonomi tillåter de eftersom jag inte fick så mycket tillbacks på skatte. Får göra en budget och kolla över den helt enkelt. Finns ju faktiskt visa saker som jag kan dra in på som t.ex. mina naglar. Kommer dock att bli väldigt tomt att ta bort dem men de får jag leva med. En vecka hemma i Småland blir det i alla fall vecka 29 eller 30. Så vet ni med er att de händer något kul någon av de veckorna säg till.

Idag var jag så duktig att jag tog cykeln till jobbet eftersom jag inte jobbar så långt ifrån där jag bor. Nästan bara nedförsbackar när jag cyklade hit så det var inte så svettigt ser däremot inte framemot färden hem. Ikväll blir det fika med Anna-karin och Samira för att planera inför vår weekend till Köpenhamn nästa helg. Ska bli kul men lite orolig då vi ska köra nej och de enda som har körkort är Anna-karin och jag. Tror säkert inte att det kommer att bli några problem men lite orolig är jag eftersom jag inte kör så ofta.

Inget nytt på date fronten. Killar har helt enkelt svårt att höra av sig har jag konstaterat.


Vårfint på balkongen och halsont

Idag är det ingen rolig morgon. Tjock i halsen och känner mig lite hängig tur att jag bara jobbar halvdagar nu så att jag kan vila på eftermiddagen. Har ingen lust att bli sjuk nu. Igår fixade jag fint på balkongen för nu vill jag ha vår. Tog upp mina utemöbler och planterade lite fina blommor i balkonglådan. Ska lägga upp en bild på hur fint de blev är jag är helt klar.


RSS 2.0