Känns konsigt att de är sista dagen!

Idag är det då sista dagen här på Grant Thornton blää vad konstigt det känns. Fick vara med på fikan idag och blev avtackad fick mycket fina ord av personalchefen som värmde och ett fint smycke i present hade jag inte väntat mig.
Igår kväll efter jobbet var jag och några här ifrån Grant på moviequizz på restaurang Danillo som ligger inne i Bergakungen åt en mycket god pasta med kyckling och soltorkade tomater. Quizzen gick väl inte så bra lyckades ro hem jumbo priset (dvs. sista plats med fem av 25 rätt) en skål chilinötter.
När jag kom hem väntade skattebeskedet innanför dörren och det var verkligen en positiv överraskning så nu blir det en resa i sommar till ett varmare land.


Bojkottar Hard Rock Cafe

Måndag, ny vecka och lunchen precis avklarad idag blev det lasagne som jag gjorde igår och en promenix i blåsten.
Imorgon är det sista dagen här på Grant Thornton kännas väldigt konstigt faktiskt har ju varit här i ett halvår får hoppas att jag får komma till bra företag nu när jag ska börja hoppa runt igen. Det är nästan så jag hoppas att jag inte får något uppdrag på onsdag vore skönt med en "ledig dag" bara det inte blir för många för de är segt.

På tal om dagens rubrik har aldrig varit med om så jävliga vakter som dom har på Hard rock när vi kom vid 7 tiden var dom tvungna att fråga om ålder på oss tittade sur på oss och sa ja de får väl gå då da. Sen frågade dom om leg i baren har jag aldrig varit med om inte ens när jag var 18 år. Efter vi hade ätit och druckit ett tag skulle vi gå upp en våning till dansgolvet men nehe de fick vi inte de är 25 år där uppe å de är ju inte vi men hallå vad är problemet inte viste jag att man måste vara 25 för att dansa vad är det som är så mycket mer 25 en våning upp. Blir så frustrerad vad har dessa vakter för problem??? Så nu tänker jag aldrig mer gå till Hard rock Cafe.


Skitväder & skitdag

Idag när jag klev upp och såg ut genom fönstret i köket var de ingen rolig syn av fullt av snö utanför fönstret usch, fy och blää de blir ju bara slask av de här i Göteborg. JAG VILL HA VÅR NU!!!! När jag skulle koka mitt ägg slog jag givetvis sönder de *suck* bara att ta ett nytt. När jag kommit en bit utanför min lägenhet kommer jag på att jag glömt min plånbok i den andra jackan *suck* bara att springa tillbax och inse att jag missar min spårvagn men var i tid ändå som tur var. Fick även beskedet att jag inte ska vara kvar här på Grant längre än tills på onsdag som sagt känns jobbigt vill inte gå tillbax och hoppa runt på olika företag. Det måste verkligen vara min otursdag idag fattas bara att jag halkar och bryter benet eller nått.


Det lönar sig att ha tålamod

Torsdag fy vilken seg jobbdag det har varit och den är inte slut än förrän om ca 45 min och då väntar något kul.
Känner mig riktigt trött i ögonen får jag inte göra blir nog lite piggare när jag går ut å lämnar posten om 15 min.
Idag har jag läst ut en väldigt spännande kriminalroman om tre kvinnor som blir mördade på Gotland Den du inte ser heter den och är skriven av Mari Junstedt. Denna bok rekommenderar jag verkligen jag som inte gillar läskigheter tyckte den var riktigt bra kunde inte lägga ner den många gånger så nu är det bara att ge sig på nästa.
Väntar med spänning tills klockan blir 17.00 och jag får stänga av telefonen, datorn och lämna kontoret för att...


Dator och våfflor

Yes! i kväll ska dom leverera datorn håller tummarna att den är som ny fast med allt gammalt skit i som mina bilder och musik. Hoppas framför allt att de dom lagat går på garantin för annars lär de väl bli dyrt antar jag. 
Ikväll serveras det tomatsoppa och våfflor hemma hos mig Anna-karin kommer och vi ska ha en lite myskväll vilket ska bli trevligt. Igår var jag ute och åt med tjejerna på La Sombrita som är en spansk restaurang som ligger på Linné. Åt grillad lamm med klyftpotatis och rosmainsås riktigt gott till och med Kattis tyckte att de inte smakade bra (hon hatar lamm i vanliga fall). Det var trevligt att träffa tjejerna synd bara att Cicci och Linda inte var med men de kommer fler gånger särskilt till våren längtar så tills jag ska ha min muffins-/kakbjudning hemma på min balkong, då är alla tjejerna bjudna.
Idag har vi även fått lön jippi och har då betalat alla räkningar mindre kul men de måste göras de me.



 

Spårlöst

Tittade på spårlöst igår på 4:an och de föll en lite tår blev eftersom jag blev så rörd över dotterns och pappans möte, fjantig ja jag vet. Tjejen som letade efter sin pappa var två år när hennes pappa lämnade henne och åkte till Hawaii efter 20 år beslutade hon sig för att söka upp sin far varför vänta så länge? De hade inte jag gjort väntat så länge alltså vist de kanske är svårt och dyrt att resa men då hade jag sparat pengar och försökt forska reda på så mycket som möjligt.  Men vilken cool pappa hon fick tjejen hade oxå velat ha en pappa som bodde på Hawaii. Men måste säga att jag är nöjd med min egen pappa också även om han inte bor på Hawaii.


Inte riktigt som planerat

Helgen blev inte riktigt som planerat iafl inte lördagens partykväll. Lördagen förövrigt var helt okej blev lite shopping och fika på Fröken Olsson. Dagens inköp blev en ny svart handväska och en blå vitt rutig blus båda från H&M.
Dagen/kvällen fortsatte hemma hos A-K lagade lite god mat blev en pastarätt med lite av varje i mycket god senare kom Johanna och då kunde den lilla festen börja. Under kvällen blev det ganska mycket vin och vi dansade los på Anna-Karins parkett måste säga att de var riktigt kul att fula sig. Sen blev det som planerat dax för utgång på Hard Rock men vakterna bestämde sig tydligen för att vi inte hade åldern inne *suck* brukar ju aldrig vara några problem att komma in men just idag var de vist de, skit vakter. Så vi blev ordentligt sura åkte hem till A-K käkade lite mat och somnade Anna-Karin mådde lite dåligt oxå förstås (förlåt Anna-karin). Söndag = bakisdag fast en väldigt trevlig sådan slapp ju att vara ensam eftersom jag sovit över hos A-k blev en hel del klagande, skratt, tv repriser och så kebab.

Idag är det måndag och vårvädret har hållit i sig men de lär de väl bli ändring på som de ser ut. Nu snart får jag sluta för dagen och ska tvinga mig till gymmet för lite träning måste ju komma i form snart om jag ska orka med vårruset den 8 maj.


Helgens planer

Fredag och om några timmar får jag ta helg gud så skönt. Planerna för helgen ser ut som så att ikväll blir de lugn hemmakväll med en god middag, lite hemma spa med bubbelbad och ansiktsmask och så lite muffinsbak har ju lovat att bjuda på cupcakes imon. I morgon blir det en liten tur på stan med en fika sen blir det hem en vända för att piffa till sig inför kvällen då som jag berättat tidigare vi ska göra ett besök på Hard Rock å skaka rumpan.
Hopas att vädret håller i sig oxå tänkte nämligen gå och införskaffa mig ett par nya brillor så jag blir lite cool i de soliga vädret.


Seg och frusen

Nu vill jag gå hem har skittråkigt här på jobbet plus att jag fryser, inte roligt allas. Njöt av solen på lunchen med en kopp rött te och en mini muffin från Condeco synd att de blåste så bara för annars hade det varit riktigt skönt. Blev enormt shoppingsugen när jag var på väg tillbax till jobbet var nära att köpa ett linne men ändrade mig i sista stund. Det får bli en tur på lördag för att hitta något fint att ta på mig till kvällen då tjejerna ska till Hard Rock. Anledningen till att vi bestämt i förväg att vi ska till Hard Rock är för att Anna-Karin blev inbjuden av en lite 20 åring som ska fira sin födelsedag där. Det roliga är att dom aldrig träffats och att han bjöd in henne när han ringde in till Swedbanks växel för att bli kopplad vidare. Han tyckte väl att Anna-Karin lät trevlig och sa att hon gärna fick titta förbi på Hard rock den 21 mars så givetvis ställer man upp för sin kompis och följer med ska faktiskt bli lite roligt att se vad de är för kille.

Nu ska jag snart gå å lämna dagens skörd av post sen är det bara en halvtimme kvar tills jag slutar och ska åka å träna.


Sol och vårkänningar

Gud vad skönt det är att solen skiner man blir så mycket gladare synd bara att man måste sitta inne. Tror jag ska ta mig en promenad på lunchen och njuta av vårvädret så länge det varar får man väl säga. Ja vad tråkig jag är men man måste ändå vara lite realistisk det är ju faktiskt bara mars och april är ändå en månad som det kan komma riktiga bakslag med skitväder. Men nu får vi hoppas att det håller i sig ett bra tag för nu har jag faktiskt bytt från dunjackan till en tunnare jacka så att man slipper se ut som en michelingubbe.

 


Tulpaner är vår för mig!

Kändis spotting på stan

Såg denna forna höjdhoppasr och hans fru på kungsgatan igår när jag var påväg hem från jobbet.



Patrik Sjöberg

Service pågår

Sitter och mixtrar lite med lilla bloggen trött på mina färger inte riktigt nöjd med resultatet än så får fixa lite till efter lunch.
Det är ett väldigt bra tidsfördriv att pilla med bloggen tiden bara flyger iväg för nu är det strax lunch och jag har inte ens hunnit med att läsa tidningen.


Funderar över mycket just nu!

Ska jag pierca min navel?
Varför svarar han inte?
När ska jag ha min semester?
Hur gör man när man raggar upp en besökare på kontoret?

Anna-Karin tycker att jag ska gå med henne har velat fram och tillback länge nu o jag vill ta hål i naveln. Det är ju inte som en tatuering dvs. permanent så skulle jag tröttna på dem kan jag ju alltid ta ut den.

"Han" svarade vist och ursäktade att han varit så seg, med all rätt.

Det jag vet är att jag ska dela upp min semester och troligen kommer jag att ta v 33 och 34 tillsammans med Anna-Karin så att vi kan umgås och åka utomlands. Mina funderingar är när jag ska ta första semestern? Mamma och pappa vill ju gärna att jag ska komma hem och då är det ju roligare att vara hemma om dom också har semester.

Kom just in en söt kille och hans kompis antar jag som skulle besöka en revisor här tänk om man kunde vara så tuff så att man vågade fråga om en fika. Men *suck* de skulle aldrig hända för jag är en sådan fesgis och dess utom svensk.

För övrigt så händer det inte så mycket idag verken på jobbet eller hemma funderar på att ta en tur till affären efter jobbet och inhandla lite att fylla upp kylen med. Datorn har iafl gått iväg idag till HP hoppas att de inte tar allt för lång tid att få den lagad och framför allt att ingen data går förlorad för det vore katastrof.


Besviken på svenska folket

Då var helgen över och en ny vecka ligger framför mig vad nu den har att erbjuda utöver de vanliga får vi se.
Då till lördagens melodifestival katastrof hur röstar svenska folket egentligen? En operasångerska som ska tävla för oss i Ryssland *suck* som jag sa i lördags förstår nu varför alla killar blir så arga och besvikna när deras favorit lag förlorar.
Och hur kunde Carolin af Ugglas komma tvåa?? Stort frågetecken för mig tänk om hon hade vunnit usch då hade vi svenskar fått skämmas. Det enda som var positivt med lördagskvällen var den goda maten och det trevliga sällskapet "Charlies singles". 

Söndagen vaknade jag pigg och utvilad eftersom helgen inte innehöll någon alkohol solen sken och det var underbart vårväder. Efter lite städning ringde Anna-karin och det var dags att bege sig till IKEA för lite shopping köpte mina efterlängtade sängkläder och lite annat kul som förnyar lite i hemmet.


  


Over and out

Sitter nu i Anna-Karins soffa och tar igen mig efter dagens ansträngning i plurret måste säga att vi var riktigt duktiga. Simmade riktigt duktigt i 1 timme fick till och med till några spurter då vi var tvungna att köra om det lite "tjockare" simmarna som simmade alldeles för långsamt, taskigt sagt men vi var definitivt bland de smalaste i bassängen.
Så nu kan vi äta riktigt onyttigt ikväll med gott samvete när de serveras hemmagjord pizza och marängsviss men det får nog bli en tur på bandet imon om jag orkar. Ikväll blir det att hålla tummarna att Carolin af Ugglas inte vinner schlagern för det vore ju katastrof hoppas på Måns eller EMD.  

Hoppas på en lyckad kväll med tjejerna ikväll :)


Fredag den 13:e oturssdag eller turdag?

Idag är det fredag den 13:e "otursdagen" igen, den 13:e förra månaden var också en fredag. Kan inte komma ihåg att förra månadens fredag den 13:e var någon otursdag för min del snare tvärt om. Idag denna fredag är det i alla fall på sätt och vis min tur dag måste jag nog säga (tanks YOU made my day). Ikväll blir det restaurang besök på Jensens med Anna-Karin och efter maten ska vi möta upp Madde och companie för bowling i Gamlestaden ska bli kul. Kan väl inte säga att jag är någon större stjärna på bowling blir ganska många klot i rännan skulle jag lyckas slå en strike så är de bara rena turen. Men jag går inte in för att vinna utan att ha riktigt kul och umgås med mina vänner.

Imorgon ska Anna-Karin och jag gå och simma på Vallhalabadet ska bli mycket avkopplande och dessutom bra träning för hela kroppen. På kvällen blir det schlager för hela slanten då de tre singel musketörerna ska ha myskväll med god mat framför schlagerfinalen ser jag mycket fram emot.

Hoppas att dagen fortsätter lika bra som den började!


 

1 miljon på NK

Har lekt med tanken många gånger om man fick 1 miljon på NK att spendera på vad man vill om man skulle fixa de? 
Det skulle givetvis vara en liten hake att man bara fick 1 timme på sig och den totala summan skulle bli exakt 1 miljon annars får man inte behålla sakerna som man plockat ihop.
Detta är en utmaning som jag definitivt skulle anta om jag fick chansen men det skulle nog bli tuffare än man tror gäller ju att man har ett sinne för siffror om man säger så. 




Byxdilemma

Har fått på mig ett par byxor idag som är alldeles för stora bara glider ner hela tiden. Det får nog bli att införskaffa ett skärp på lunchen så att jag slipper att gå och dra i byxorna hela tiden. Igår som sagt värkte huvudet ordentligt men jag härdade ut hela dagen på jobbet. När jag fått i mig lite mat (strömming och potatisplättar) som var mycket god gjorde jag lite manikyr, pedikyr och ångbad på ansiktet skönt att bli lite fräsch. Eftersom jag kände mig lite krasslig kröp jag ner i sängen redan vid 21.00 och somnade riktigt gott. Ikväll blir de tvättstugan ska bli skönt att bli av med detta berg av tvätt som jag har i badrummet.

Önskar Anna-Karin lycka till som nybliven bloggerska :)


Skallebank

Fy tusan var det bankar i huvudet vaknade till och med i natt av denna fruktansvärda huvudverk tur att jag hade en huvudverkstablett som jag kunde ta så att jag kunde somna om. Huvudverken verkar ge med sig nu heller och panodilen som jag tog i morse lindra till vis del bara jag inte håller på att bli sjuk har jag verkligen inte lust med.

Igår kväll kände jag mig verkligen riktigt nöjd med mig själv lagade till en jättegod kycklinggryta och förberedde dagens middag som ska bli strömming och potatismos, som jag har längtat efter denna strömming. Och tydligen kommer jag att bli enu smart nu när jag äter fisk för de visar studier som gjorts av en forskare här i Göteborg. Så om jag äter fisk en eller fler gånger i veckan kan jag bli upp till 12 % smartare. Så nu blir de fisk varje dag.


Glassugen

Kan man bli mer sugen på glass när man läser att det finns en glassmässa som nyligen har avslutats i Rimini, Italien där skulle jag ha velat vara. Har varit sugen på glass nu länge men tycker att de är lite tidigt att köpa glass vill jätte gärna prova Magnums nya glassar de verkar himla smaskiga. Tydligen var en stor trend på mässan grönsaksglass hmm nja det vet jag ju inte förstås om det låter så gott. Men vem vet snart kanske jag sitter där med en glass med smak av morot i handen.



Gott!

Efterklok

Hmm vad ska jag blogga om idag kan ju beklaga mig över att min dator har pajat *suck* så nu måste jag lämna in den på lagnig å vem vet hur länge de kan ta. Det som känns mest oroväckande är att alla mina bilder och musik kan försvinna från datorn varför är man aldrig så smart så att man sparar alla sådana filer som är viktiga någon annanstans, jaja lätt att vara efterklok. Men de enda som är positivt med att datorn inte fungerar är att jag sparar in lite på strömmen måste tänka ekonomiskt sparar väl några kronor. På tal om att spara några kronor så måste jag se till att se över sparkontot vill så gärna komma ut å resa i år nu när jag fick behålla jobbet. Tydligen kan vi få chansen att löneförhandla på Manpower nu inte för att jag vet om jag har någon chans att få upp min lön mer men det skulle sitta fint med en liten löneökning.


Bortskämd

Då var helgen över och en ny vecka väntar med jobb, träning och allt annat som händer i min vardag. 
Helgen har varit bra hemma i Småland Sofies och Mats fest blev mycket lyckad att se Sofies min när hon fick gitarren var helt underbar att se. Får väl skämmas lite eftersom jag ringde mamma halv fyra på morgonen och tyckte att hon skulle hämta mig i Klalmar snäll som min mamma är kom hon givetvis, usch vad jag är bortskämd. 
Nu till helgen ska det iafl bli skönt att bara ta det lugnt äta lite god mat och titta på melodifestivalen med Linda och Anna-Karin.

 

 

Dessa söta muggar har jag vunnit på Kelly´s blogg

Tågresa

Fredag igen skönt och klockan verkar gå saktare än någonsin vill bara att klockan ska bli 18.07 så att tåget kan rulla ut från Göteborgs station och rulla hem till Småland. Satt precis och försökte leta rätt på någon film som jag kunde ladda ner och se på under hemfärden eftersom jag inte hittade Gossip Girl men hittade ingen rolig film heller. Jag får köpa någon rolig tidning, läsa min bok och lyssna på mp3:n som jag faktiskt komihåg att ta med mig denna gång. Blir lika förbannad varje gång jag åker tåg då det inte finns något eluttag till datorn och där med inte har något att göra.
Men tänk om jag hade sådan tur så att jag hamnade jämte någon trevlig heting som man kunde prata med under resan men det är väl bara ett önsketänkande eftersom det aldrig hänt hittills de gångerna jag åkt.

Vad har jag då stöt på för personer under de 2 och ett halvt åren jag har åkt mellan Göteborg och nybro? En kille mellan 25-30 som ville att jag skulle vara smakråd åt vilken parfym han skulle köpa ingen av den var min favorit direkt, två killar som skulle åka å träffa några tjejer i Kalmar och för att dämpa nervositeten säkerligen satt och drack sprit var av den ena blev lite fullare än den andra. Den fulla killen tyckte att jag skulle ringa honom eftersom jag var så het jaja säkert sa jag. Ola Salo från The Ark har även åkt samma tåg som mig så han ser ut som en riktig rugguggla.Sen är det väl som vanlig skrikande ungar, dom som snarkarm, sura gubbar och tanter lite gott och blandat.  Avslutningsvis får jag väl säga när det gäller SJ att man hoppas varje gång man åker att man ska slippa dessa förseningar men det är ju inte alltid man lyckas med de, skit SJ.





Uttråkad så de sjunger om de

Håller på att avlida tror jag torsdagar är verkligen sjukt sega och särskilt idag verkar det som. Orkar inte ens läsa mer i och för sig är det bara drygt 40 min tills jag får gå hem och tvinga mig iväg till gymmet. Hoppas på att morgondagen ska gå snabbt så att jag får åka hem till mamma och pappa har lite hemlängtan. Måste se till att ladda ner gossipgirl ikväll så att jag inte missar något avsnitt för det vore ju katastrof.


Sökes en volleybollcoach

Nu har jag funnit platsen där man hittar killar med mycket heta kroppar nämligen beachvolleybollhallen i Högsbo efter 20.00. Tror att jag ska börja spela volleyboll men först måste jag se till att gå några privatlektioner eftersom jag upptäckte igår att jag inte var någon större stjärna på att spela. Lyckades väl att få till några snygga bollar över nät men mestadels låg jag i sanden med bollen någon meter bort. Känner i benen idag att jag trampade runt i sanden i nästan 2 timmar men det var grymt kul och svettigt. Kan tillägga att även många utav tjejerna hade tränade kroppar så det är nog en mycket bra sport om man vill få en snygg kropp.


Volleyboll på beachen

Ikväll efter jobbet drar jag till beachen för att se om jag har någon talang i att spela volleyboll tror nog att jag kommer vara ganska dålig eftersom jag senast spelade på idrottslektionerna i skolan. Men det ska bli kul att göra något annat som omväxling till att gå till gymmet å pumpa. Hoppas jag inte är allt för dålig.

Idag fick jag även en komplimang som jag blev väldigt glad för av en anställd här på GT hon tyckte att jag borde få vara kvar här eftersom jag är mycket trevligare än den andra. Sådana komplimanger blir man glad av då förstår att man att man gör ett bra jobb.

Kan inte sluta tänka på dig.


Tisdag och grått väder

*Suck* trött och seg i kroppen trots att jag gick och la mig tidigt igår kväll träningsverken är väldigt fin i armar och axlar men får tänka som så att dom kommer att bli fina till sommaren. Vår tönt till postkille blev tydligen besviken på mig i lördags eftersom han hade sätt mig på parkan och vinkat men jag inte sätt honom eller rätt sagt jag såg honom men var lite upptagen med annat om man säger så (tackar gudarna för de annars hade han väl kommit fram å stöt på mig).

Ska bli väldigt kul att åka hem på fredag till mitt kära Småland framför allt ska det bli kul att gå på partaj å fira Soffan. 
Det kommer tydlige att komma många och det är ju alltid kul med stora fester med nytt och gammalt folk. 
Som vanligt ska det bli kul att komma hem till föräldrarna och vara pappas bortskämda lilla flicka, äta god mat göra någon utflykt tillsammans och bara ta det lugnt. Tyvärr är det ju så att helgerna hemma går alldeles för fort så att man mest känner sig stressas att hinna med allt. Därför ska det bli ännu skönare att åka hem vid påsk då det blir några extra dagar.


 


Toppen helg

Vilken helg det har varit väldigt nöjd och glad med den sen att de är måndag och de är blött å jävligt ute är en annan femma. Varför är jag då så nöjd med helgen? Fredags hittade jag en jättesöt kjol i sista minut innan stängning på Ruth m.fl., mycket konstigt att jag hittade något där inne. Lördags sprang jag mina 25 min ökade upp hastigheten lite för att utmana mig själv lite dock väldigt trött efteråt. Sen var det hem duscha och äta innan månadens mat shopping på Willys väl färdiga i butiken lite fattigare men med en dramaten ful med mat ut i solskenet, solen värmde så skönt när den var framme. Eftersom vi hade såsat lite väl länge på Willys hade vi inte många minuter på oss att hinna till systemet oxå men jag han som tur var. Efter lite kämpande hem med maten i spårvagnen och upp för min lååånga back blev det förtjänt vila innan det blev dax att piffa till sig inför kvällen blev dock lite missberäkning av tiden för min del men det löste sig i slutändan. Förfesten hos Kattis och janne var mycket trevlig och kvällen bjöd på många trevliga överraskningar tex min kära Cicci ska gifta sig i sommar med sin kära Daniel önskar dem all lycka. Festen fortsatte vidare in på småtimmarna och kan definitivt säga att jag var mycket nöjd på Söndag förmiddagen. 

Kort sammanfattning av helgen mat, lite vårsol, party och heta kroppar. 


RSS 2.0