Hata sötsuget

Uscha jag är verklige så svag när det bjuds på sötsaker kan verkligen inte låta bli att ta en bit, fy på mig.
Spelar ingen roll hur många gånger jag bestämmer mig för att nu ska jag äta nyttigt men nu måste jag verkligen ta tag i mig själv och dra ner radikalt på de söta. Blir att handla massor med nyttig och inspirerande mat imon vid storhandlingen. Efter dessa två helger som kommer måste jag verkligen se till att ha några vita helger varit lite många kalas nu på senaste. Så de två veckorna blir de tuff träning och nyttig mat för någon diet ska man ju inte gå på läste jag i GP.

Nyttigt

För muffinsälskare

Har nu hittat den bästa sidan för dig som älskar muffins det finna massor med goda muffinsrecept kan det bli bättre.
Bara att välja och vraka

Dagensmuffin


Chokladbomb med Mars & Baileys Foto: Ingrid Eriksson Hallon & chokladmuffins Foto: Anna Gustafsson Strawberry cupcakes med white fluffy frosting Foto: Jenny Molin

Mums så gott

Vilken tur att jag tvingade iväg mig till gymmet igår eftersom det bjuds på himmelskt god tårta idag till fikat kommer nog även att klämma ner en bit i eftermiddag oxå. Tårtan var en chokladmoussetårta i fyra lager grädde/hallon, vaniljkräm, chokladmousse på de två sista dy farligt god.

Idag blir det shopping och mat på stan med Kattis hoppas på att hitta lite smått och gott till garderoben bla något att ha på mig till lördagens party hos Janne och Kattis. Hoppas kunna klämma in någon soltid nu i veckan me så att man blir lite brun å fräsch dock inte röd så därför kan jag inte göra de samma dag.


Det var inte denna tårtan den vi fick såg mycket godare ut


Grattis Vickan

Gud vad roligt sommaren 2010 kommer vi att få gå på bröllop här i Sverige kommer förstås att bli ett bröllop med mycket pompa och ståt. 

Igår var jag hos frissan så nu har jag nya fräscha toppar och ett hår som glänser. Och idag har vi fått lön sitter fint måste bara se till att betala alla räkningar ikväll fy så tråkigt men de måste ju göras tyvär.


 

Semledagen

Dagen till ära har jag smeckt i mig en semla t.o.m fyllningen som var sådär men den var inte hälften så god och söt som min semla med rosa grädde.



Fortfarande så himla lättad över att jag fick behålla jobbet bara att hoppas att jag får vara kvar här på GT ett tag till.
Ska bli roligt att ringa till mamma nu vid lunch och meddela henne om de goda nyheterna. Pappa var jag tvungen att ringa med en gång till jobbet och han blev oxå givetvis väldigt glad. Så nu kommer jag att kunna planera min första semester och t.o.m. åka på en semester i slutet av sommaren.


Jippi

Bättre besked kan man inte få en måndag som denna än att man kommer att få vara kvar på jobbet och inte bli uppsagd på grund av kristiden som råder. Gud vad glad jag är hoppas bara att Cicci får vara kvar oxå.

Helgen har varit bra 90-talsfesten blev mycket lyckad blev rejält rund under fötterna hopas bara att jag inte var jobbig isfl förlåt Anna-karin :) Måste bli bättre på att sluta dricka i tid. Men var ifos inte dålig igår bara hemskt trött och hade träningsverk i magen efter träningen. Tog en promenad i de härliga vädret vilket var riktigt vårväder solsken raka motsatsen till var de var dagen innan.


Drömsenarium

Denna mannen vill jag ska stiga in genom dörren på mitt kontor just i denna stund. Vist är han sjukt snygg Chace Craford från Gossip girl. Tänk om man kunde hitta en sådan snygging här i stan men *suck* det kommer alrig att hända.
Längtar iafl tills på söndag kl 19.00 då jag få se honom som Nate Archibald.


Arg

Uscha va jag var arg igår fick ingen strömming eftersom feskekyrkan stänger vid 17.00 hade verkligen gått å varit sugen hela dagen. Gud vilket ilandsproblem.

Idag är det iafl fredag gud vad skönt veckan har gått fort å de snöar utanför fönstret mindre bra. Ikväll blir de semlor om jag får tag i semlebullar det vill säga får ta de på lunchen. Blir att ladda inför morgondagens galej som ska bli riktigt kul kommer att de hemsk ut.

Vist ser de gott ut

jobbfunderingar och söta semlor

Var inne och tittade på arbetsförmedlingens hemsida i förmiddags tyckte att de mest fanns säljjobb inom olika branscher kanske vore något för mig? Tycker ju om att träffa människor de får man ju göra som säljare man kan ju aldrig veta i förväg om man är bra på de förrän man väl ha testat de så om jag blir av me jobbet så får jag ge säljyrket ett försök. Måste iafl fila på mitt cv och personligabrev.

Imon har jag bestämt att jag ska bjuda hem Anna-karin på en bit mat och semlor men de blir inga vanliga semlor eftersom verken hon eller jag tycker om mandelmassan. Så det kommer att bli semlor med vaniljkräm tänkte även försöka stajla dem lite så dom blir riktigt söta att titta på oxå. Vad de blir till mat måste jag oxå fundera på är ju sådan hemsk planeringsmänniska.



 


90-tals outfit

Igår var jag å hittade de "perfekta" 90-tals kläderna tills på lördag de blev en "ursnygg" klänning i svart och rosa, rygg med spagettiband korsade i ryggen. Till de ska jag ha ett par stövlar som jag hittade på vinden som jag måste ha haft på högstadiet håret kommer jag försöka sätta upp med klämmor självklart ska jag ha glitterspray på kroppen också. Hjälp vad snygg jag kommer att bli.

Nu är det snart bara en månad kvar här på GT känner oro eftersom jag inte vet säkert hur allt kommer att bli med jobbet. Kommer jag att bli uppsagd från Manpower kommer jag då att hitta något jobb snabbt för här vet jag inte om jag får vara kvar i så fall kanske på halvtid och de blir ju inte mycket pengar så då måste jag ta ett extra jobb. Vill att allt ska lösa sig nu. 


Ska få se Madonna

YES, YES, YES vi fick biljetter till Madonna så den 8:e augusti kommer jag Anna-karin och linda stå framför scenen och sjunga för fullamuggar på like a vigin, hang up, holiday, material girl osv osv. Ska bli grymt kul att se denna stora ikon uppträda hade blivit väldigt besviken om jag hade missat henne precis som jag blev när Robbie Williams var här (grämer mig fortfarande). Så nu blir det att ladda ner massor med Madonnalåtar och träna tills den 8/8 då det kommer att bli fest.



 

De var nära ögat

Ooops var sekunder ifrån att bli påkörd av en bil imorse snacka om att jag blev rädd får nog bli lite noggrannare på att se mig för när jag går över väggen.

Alla hjärtans dag middagen blev mycket lyckad dock lite dyrare än planerat. När vi kom ditt å satte oss fick vi ett glas champagne serverat lite lyxigt sådär till förrätt två olika sorters löjrom, någon slags svamp mousse och frasbakta vofflor. Till varmrätt kalvinnanlår med potismos och en rödvinssås mycket fint kött riktigt smälte i munen. Efterrätten chokladsuflet, smaksatta hallon med laktris och en syrlig sorbet mycket friskt och gott. Visst var maten värd sina pengar men inte min plånbok men det är bara att bita ihop. 


 

Bullseye

Mitt i prick sköt jag idag när jag kastade på darttavlan de har aldrig hänt mig förut nästan som man tror att det har med att göra att de är fredagen den 13:e, kul kändes de iafl.

Ikväll har jag blivit utbjuden på dejt ska bli intressant å se hur de går bestämde att det fick bli en fika någon stans.
Imorgon är det den ångestladdade dagen alla hjärtans dag ska ju som ut å äta på restaurang med vännerna å deras partner som tur e ska Frieda med också som e singel. Rizt blev det tydligen vi ska gå till ligger vid kungsportsplatsen vet ej dock var har inte sett den förut men det visar sig hoppas att dom har riktigt god mat. Om jag hade fått välja hade jag nog valt att gå till Taraz serverar grymt god mat och väldigt mysig lokal. Men innan restaurangbesöket ska jag gå en omgång med bodycombat på Sportlife grymt jobbigt men också väldigt roligt synd att de inte finns på friskis.

Usch! vad jag är sugen på godis får nog bli en mumsig muffins ikväll på fikan (dejten)




Jag tror jag blir sjuk

Gud vad det finns mycket ny fin vårinredning blir alldeles till mig när jag går på stan och tittar skulle kunna köpa hur mycket som helst men de tillåter ju inte plånboken förstås. Jag får helt enkelt sluta att gå på stan på lunchrasten för att kunna sluta sukta men vad ska jag göra då istället? Gå ut å gå är tråkigt själv och sitta inne hela rasten vill jag inte för de är tråkigt och så tycker jag det är rätt så skönt att komma ut en stund för att få lite "frisk" luft rensa huvudet.
Har nu idag suttit och haft inspirationsstund för vad jag vill köpa nytt och göra om i lägenheten nu i vår och det blev förstås en lång lista som kommer att bli dyrt. Som tur är har jag ju mina presentkort på IKEA ett av dem som jag lyckosamt hittade på Palace.

Nu vill jag ha vår!!!



   

Roligaste som hänt mig på länge

Kund kille 30+ kommer in och ska hämta ett brev som är utställt från en av våra revisorer här innan hans ska gå fråga han bara rakt ut

- Vill du ta en öl efter jobbet?

Jag svarar: - öö jag ska träna ikväll

Hahaha tur att jag hade ett giltigt själ annars vet jag inte vad jag skulle ha sagt eftersom jag är så dålig på att ljuga. Hade kunnat överväga mitt svar om killen hade varit lite snygg men den var han tyvärr inte. Men måste ändå säga att de var tufft av honom att våga fråga inte en vanligt sak man gör bara sådär. Hade de varit i ett icke svenskt land hade de absolut inte varit något konstigt att fråga en sådan fråga men nu är de ju tråkiga svenskar vi pratar om.

En boost för mitt självförtroendet iafl :)


Onsdag

Vilken virrpanna jag var igår kom på när jag satt på vagnen vid GP-huset att jag glömt det jag handlade till middagen på lunchen i kylskåpet på jobbet så det var bara att vända tillbvax. Blev väl sisådär lagom glad på mig själv då.
Igår gjorde jag även ett nytt försök på panangen som blev mycket bättre denna gång hade nudlar till istället för riset som jag nog inte tyckte så värst mycket om. Fick även för mig att baka sockerkaka igår eftersom jag ville ta slut på mjölken som gått ut experimenterade lite och hällde lite blåbär över men de skulle jag nog inte ha gjort för den blev lite kladdig i mitten. Men vad gör det den gick ju att äta ändå åt någon bit för mycket å resten åkte in i frysen till något speciellt tillfälle.


Känns även som de är lite ljusare ute på morgonen och kvällen när man gå och kommer hem och det är ju alltid ett gott tecken. Ikväll blir det träning får se om jag orkar me att springa dom där 25 min som jag faktiskt sprang i lördags (duktig) måste ju komma iform tills vårruset i maj.

 


singel på alla hjärtansdag

Uscha nu kommer snart denna hemska dag för oss singlar alla söta par som är ute på sina romantiska middagar och allt som hör till. Själv var de tänkt att jag ska ut å äta hoppas verkligen Frida följer med på middagen på lördag annars går jag inte. För hur känns de som ensam singel bland tre "kära" par på alla hjärtansdag får helt enkelt hitta mig en dejt men det är ju inte så enkelt som det låter fan fan fan. Hur gör man skriver en kontakt annons singel söker dejt på alla hjärtansdag nej fy så tragiskt kommer inte frieda får jag väl sätta mig me spritflaskan där hemma i soffan :D

Har iafl fått komplimanger för att jag är fin idag å det blir man ju glad över.

Hata måndagar

Måndagar är aldrig någon rolig dag när man sitter på jobbet särskilt inte när man är trött som bara den eftersom "x" inte lätt mig sova i lördagsnatt. Hade i alla fall grymt roligt i lördags, tack Anna-jarin för en rolig fest.

Igår var en riktigt seg dag tröttare än tröttast låg nästan hela dagen i Anna-karins soffa och zappade. Det var verkligen skönt att inte vara hemma själv bakis, behövde en vänns sällskap igår för att prata av mig. Blev även bjuden på god mat och tigerkaka som var uppskattade du är en bra vän du anna-karin som står ut me mitt tjat :)   

Dax att ta en kopp te för att kanske piggna till lite kanske.

snart dax för 1:a party helg

Yes, då var de fredag äntligen som jag har väntat ska bli så kul denna helgen med middag hos födelsedagsbarnet och sedan fest hos henne imon skulle komma runt 17 st så de blir nog livat. 

Vilket tjat det var om den där mjölken till kaffet finns det inte så finns det inte ni får väl helt enkel köpa er egen mjölk då punkt slut. Tvungen att avreagera mig lite.

Å så var det ju dilemmat strumpbyxor svarat eller hudfärgade? tror jag stod nästan 10 min utan att jag kunde bestämma mig för vad jag skulle ha. Ska det vara så svårt kan man ju undra. Får skylla på att jag har mycket att tänka på just nu kläder, hår, smink å sånt.

Nu ska jag läsa ut min bok Kajsa Ingmarsson På det fjärde ska de ske.


Brist på lugna helger

Ja som sagt kommer det att bli brist på lugna helger nu ett tag framöver fem fester som jag är bjuden till, givetvis måste jag gå på alla :)

7 Feb - Födelsedagsfest-/inflyttningsfest hos Anna-karin
14 Feb - Alla hjärtansdagmiddag och utgång med vännerna (tre singeltjejer och resten par)
21 Feb - 90-talsfest som Kent håller i
28 Feb - Inflyttninsfest för Kattis hos Janne eftersom dom ska bli sambos

Visst är det roligt att ha mycket att se fram emot men det kommer ju att bli så dyrt och stakars min lever.


Tisdag

Gäsp gäsp idag är det otroligt lugnt på jobbet inte många som ringer eller kommer på besök. Vill att veckan ska ta slut snabbt så att det blir helg och födelsedags-/inflyttningsfest hos Anna-karin ska bli mycket roligt eftersom det kommer ganska många. Så nu måste det planeras vad jag ska ha på mig men tror jag redan vet vad jag ska ha på mig vore roligt med någon ny ögonskugga ska nog gå å titta på teatersmink affären.

Ikväll efter jobbet ska jag städa och plocka lite tänkte jag börja med att skära ut plasten till kakelplattorna kanske kan hitta på något roligt mönster som jag kan sätta i badrummet.

Dagens fynd: ansiktsvatten från apotekets eget märke apoliva 16,50 kr billigare kan det nog inte bli.




Trött seg måndag

Eftersom jag kom hem till lägenheten ca 22.30 har min dag gått åt till att vara trött och seg då jag inte haft något att göra som nu typ. Helgen har varit mycket bra hemma i småland när jag kom hem i fredags överraskade mamma med vofflor mycket uppskattat. Lördags förmiddagen var jag och päronen inne i Kalmar och införskaffade en brödrost på Media Markt, pajform, muffinsformar med söta små rosor och en prickig rosa diskborste på Rusta på Citygross lyckades jag även att hitta lite grejer att plocka ner i mammas och pappas korg :)
Väl hemma igen rensade jag ut lite gamla kläder på vinden eftersom jag ska gå på 90-tals fest snart leta jag även efter något att ha på mig fy vilka gräsliga kläder man har haft på sig. Hittade faktiskt något att ha på mig en svart tröja med fjäderludd runt armarna och urringningen och en leopard mönstrad kjol till de blir det nog ett par svarta stövlar alá 90-tal.
Till middag lagade jag till färsk tonfisk som blev perfekt rosa och cannelloni mycket gott. Sen bar det av in till Kalmar för att pataja me Linn och de andra brudarna.

Nu efter jobbet ska jag på spinning vilket är väldigt nödvändigt just nu med tanke på allt jag ätit i helgen sen blir det lugt hemma framför tven med Design Simon och Tomas efter de Lipstick jungle.

RSS 2.0