Uppdatering

Nu var det ett tag sedan jag var här inne och skrev av mig så nu kände jag att det var dax att uppdatera lite.
Föra helgen hade jag mina kära förändra och hund Morris blev en mycket trevlig helg med god mat och utflykter till Freeport, trädgårdsföreningen och fiskekyrkan. Blev även lite pimpning av balkongen med nya fina blommor och annat nu fattas det bara en tjusig vaxduk och ett par turkosa ljuslyktor. Det är trevligt att ha föräldrarna på besök vi brukar få mycket gjort men det är faktiskt rätt så skönt när dom åker hem och jag kan städa och komma i ordning. Efter att mamma och pappa åkt städade jag lite kvickt och tog sedan en tur till Allum för lite shopping. Blev så glad eftersom jag äntligen hittade klänningen som jag ska ha på mig på bröllopet blev en cerisrosa halvkort utan axelband med tyll kommer att bli såååå fin län längtar. Får lägga upp en bild på den så fort min kamera fungerar igen.

Nu är det ny vecka och har fullt upp med jobb igår var jag nog på de stressigaste uppdraget (Västfastigheter) hittills han knappt att andas mellan samtalen. Västfastigheter har hand om bla Sahlgrenskas lokaler så de som ringer in meddelar om olika fel gällande lokalerna och dess utrustning. Men måste säga att jag kände mig väldigt duktig när dagen var slut men väldigt trött. Ikväll blir det lite träning måste även lägga till att gårdagens Grays Anotomy avsnitt var väldigt bra.


Cosmo rädaren i nöden

Cosmopolitan är verkligen en superbra tidsfördrivare har ägnat nu nästan hela eftermiddagen till att lusläsa varje sida och de blir lätt några timmar då. Det är alltid intressant och lärorik läsning, trendtips, kärlek och sex allt som en tjej vill tänkas läsa om.  Nu är det drygt en timme kvar tills jag får sluta för dagen ska då hem laga lite mat och sen ut och springa.



Långledig helg väntar

Ser fram emot extra lång helg eftersom jag tog ledigt fredag och torsdagen är en röd dag men kommer nog att ha fullt upp ändå därför att mina föräldrar kommer upp på besök på onsdag kväll. Så planerna för helgen blir ett besök på Trädgårdsföreningen som jag har lovat mamma (mindre roligt) och ett besök på Feskekyrkan (god fisk ska inhandlas) som vi aldrig hann med sist dom var här uppe. Som vanligt blir det nog någon runda till IKEA och god mat måste planera vad vi ska äta nu idag.

Idag är jag på ÅF skitsegt ställe måste jag säga kommer väl att bli ännu segare imon då de flesta säkert kommer att vara lediga eller gå halvdag. Ikväll ska jag försöka orka med en joggingtur måste träna inför nästa mål som är midnattsloppet i augusti 1 mil långt.

Måste även tillägga att jag för en gång skull är nöjd med lördagens eurovisionsvinnare, söta fiolspelande Alexander låten sätter sig verkligen fast i hjärnan.


Stressig morgon helt i onödan

Idag blev det en annorlunda dag vaknade som vanligt på morgonen lite trött efter en väldigt intensiv dröm, drömde att jag var väldigt arg och ledsen på någon har säkert skrikigt på riktigt i sömnen. Gick upp på toa och satte igång med frukosten fick ett sms från anette att hon mailat en uppdrag och insåg då att klockan var 07.30 och inte 06.30 som jag trodde att den var fick då lite smått panik eftersom jag egentligen ska vara klar vid 07.00. Slängde i mig gröten och satte på datorn för att kolla var jag skulle tavägen idag men som tur var så behövde jag inte ge mig iväg med en gång eftersom jag inte skulle börja förän 11.00 så hade slängt i mig gröten helt i onödan.

Nu är jag iafl på Ascom som ligger ute i Tuve och dom håller på med utvecklar, tillverkning och säljer trådlös internkommunikation låter "jättekul". Slutar om en timme och ska då hem och fixa iordning mig för nästa event mer om de en annan dag.


Början på en ny vecka

Trött, seg, trött idag känns de tungt att vara på jobbet helgen har inte inneburit särskilt mycket vila för min del till viss del självförvållad. I lördags morse väcktes jag runt klockan fyra av att någon jävel spelade dunderhög musik med balkongen öppen så de hördes rejält vilket gjorde att jag inte kunde sova så skönt. Lyckades iafl somna ifrån de och väcktes en andra gång runt halv sju av galningarna då något mer förbannad skulle verkligen ha ringt störningsjouren men hade inte deras nummer och var för trött för att sätta på datorn för att leta rätt på de. Blev tyst runt sju antar att dom somnade då, hämnden är ljuv.  Jannes Och Kattis flytt gick bra blev mycket springande i trapporna vilket känns såhär dagarna efter i benen skönast att sitta ner om man säger så. Väl färdig med flytten blev de att skynda hem för att göra inordning mig för kvällens födelsedagsparty hos Linda. Synd bara att de bara blev Anna-karin och jag som gick ut men vi hade verkligen skitkul på Gretas (homoklubb) vill man bara gå ut för att ha grymt roligt och slippa ragga ska man definitivt gå ditt.
Anna-karin lyckades bli uppraggad av en kille vilket var roligt för henne jag nöjde mig me att titta på alla söta homopar :)

Idag är jag på Lawson som jag tror är ett konsultföretag hade faktiskt hoppas att jag skulle får vara hemma idag eftersom jag är så grymt trött och kanske ska på dejt idag men ickesanike fick snällt ge mig iväg. Kommer nog åter igen bli en seg dag eftersom de bara är reception vilket innebär att jag bara ska sitta här och se söt ut.


Singel trött

Just nu är jag lite trött på tillvaron när de gäller att vara singel förövrigt är jag ganska nöjd med min tillvaro hälsan är på topp, börjar bli varmare tider, trivs bra i hemmet och vännerna och familj finns där när jag behöver dem. Så nu är det bara en sak som fatta någon att vara kär och galen i men den personen verkar inte finnas där ute för mig. Låter väldigt pessimistisk men jag lyckas ju bara träffa killar som är oseriösa, varför? Mycket bra fråga att klura på.

Efter jobbet ska jag försöka hitta till en klädesoutlet i krokslätt som jag blev tipsad om där dom skulle sälja märkeskläder och ikväll blir de lugn hemmakväll me tacos. Imorgon ska jag agera flytthjälp åt Kattis och Janne som äntligen ska få flytta till större lya vilket kommer att bli skönt för dem. Senare vid sju tiden ska jag iväg på tjejkväll hos Linda som fyller år hoppas på en trevlig kväll och att jag kan lura med mig dem ut och rumla i Göteborgs nattliv.

Ha en skön helg


Grymt nöjd!

Igår sprang Linda och jag in på 27 min måste säga att jag är så himla nöjd med mig själv då jag uppnådde mitt mål som var att springa på 30 min. Loppet gick förvånansvärt lätt hade nog orkat någon km till vilket är positivt. Det var väldigt kul oxå men det var nog själva stämningen runt om som bidrog till de och så var jag ju väldigt laddad förstås. Eftersom det nu gick så bra så får jag väl sätta Göteborgsvarvet (2.1 mil) som nästa års mål kanske tar Midnattsloppet (1 mil) som går 22 augusti. Idag efter jobbet blir det välförtjänad vila måste även komma på vad jag ska ge mig själv i belöning eftersom jag uppnådde mitt mål.


Vårruset here I come

Ikväll runt 19.00 gäller de att sätta fart på benen och springa de utsatta 5 km runt om i Slottsskogen. Kommer säkerligen att bli ordentligt trött i benen men hoppa att de kommer att gå bra ändå. Så idag blir det att ladda kroppen ordentligt så ska det nog gå bra. Hoppas att det vädret slår om som så att de inte regnar på mig för det vore inte så skoj.


Laddar för fullt!

Kom för en stund sedan hem från en joggingtur här i Shortvally riktigt nöjd med mig själv då jag sprang hela 30 min orkade till bakarna. Så onsdag är det som de gäller att genomföra mitt träningsmål att springa mitt första lopp ska bli kul måste komma på någon bra belöning som jag kan ge mig själv.

I helgen har jag varit hemma i Småland tagit de lugnt, ätit god mat och motionerat. Hann med att träffa släkten i fredags då vi var på kalas hos mina små kusiner som inte är så små längre uscha jag börjar bli gammal tant. Idag blev det jobb halva dagen på TRR (Trygghetsrådet) kommer att vara där några dagar nu eftersom hon som är ordinarie blev sjuk hoppas på att det blir lite fler arbetsdagar denna månaden så att man får lite mer pengar till semestern.

RSS 2.0