Lämna blod.nu

Hörde precis att det är akut blodbris här i Göteborg. Ja, jag var ju för några veckor sedan och skulle ge mitt bidrag för ett tag sedan men fick inte ge för att jag hade för lågt blodvärde. Känns lite surt att jag inte fick ge då det verkligen behövs blod. Men det är ju i och för sig bra att inte riskera hälsan. Lite svårare som singel oxå att få ge blod eftersom man inte får ha byt sexpartner inom tre månader. Får bli nunna om man ska ge blod.




Back to the 80 ths

På lördag ska jag på ännu en av Andreas Kents anordnade tema fester och temat för denna gången är 80-tal. Det var ju året då dem bästa föddes och modet verkligen var urläckert (ironisk ang. modet). Har själv inget minne av vad jag hade på mig eftersom jag var ganska liten. Men kommer ihåg "buggakjolen" som jag kallade den. En kjol som var ganska kort och stod rätt ut när man snurrade. Givetvis hade det varit kul om jag hittade en sådan kjol för mina sådana kjolar kommer jag nog inte i. Ska i alla fall ut och leta outfit på stan idag hade jag tänkt får se vad jag lyckas hitta. Blir en tur till Myrorna på Järntorget där finns det ett stort utbud av kläder gäller bara att sortera ut karamellerna. På tal om seconhandprylar som jag verkligen älskar att fynda så gjorde jag två fynd i lördags. En söt lite pigtittare som måste målas om, ett kryddställ med glasflaskor och en liten glasflaska. Min pappa tycket att allt bara var skit men han förstår sig inte på charmen med det.

 
 
Known from tv och 70-tals fester som Andreas anordnat.


Pirrig onsdag!

Klarblå himmel och solen skiner, underbart. Nästan så att man tror att våren är på väg. Tror jag ska ta mig en liten promenad på lunchen om solen fortfarande behagar att vara framme.  För er vetskap så ska jag ikväll på en "spännande" fika... berättar inte så mycket mer än att det ska bli spännande och att jag är lite nervös. Tror ni fattar. Till helgen ska jag åka hem till Småland och ha en riktig "kraftsamlarhelg". Ska bli otroligt skönt att BARA ta det lugnt, äta gott och rå om mig själv. Kommer definitivt att bänka mig framför melodifestivalen med massor av onyttigheter, tycker jag kan vara värde de.


Idag skulle det passa perfekt att köpa sig en buket färgglada tulpaner.


RSS 2.0