lugn skön helg att se fram emot!

Mindre än 15 min tills jag tar helg vilket känns väldigt skönt. Men det konstiga är att när man vet att det är så kort tid kvar tycks tiden stå stilla. Ikväll blir det förhoppningsvis Liseberg och Nrj in the park om det slutar regna någon gång. Har sett fram emot kvällen hela dagen och så kommer satans regnet. Jag vill ju åka Uppswinget och Balder.
Imorgon blir det combat och hårfixarkväll med linda. Ska se till så att vi är riktigt onyttiga oxå. Med andra ord blir det en lugn skön helg.

Nu är det 5 min kvar tills jag slutar dvs. att jag kan börja packa ihop mig.

Trevlig helg gott folk!


Jag vill färga håret!

Nu tycker jag att det börjar bli dax för lite förändring. Men vet inte vad jag vill ha för färg? Kalla toner ska passa mig bäst men jag vill inte att det ska bli för mörkt. Dessa nyanser tycker jag är fina men dom är ju varma. Beghöver hjälp!!!!


  cameron_diaz_laangt_brunt


Löning :)

Idag får dom flesta lön och kan bara tala för mig själv, den har varit efterlängtad. Så idag blir det nog en lite runda på stan för att titta om lite nytt höstmode. 

Nu längtar jag efter att alla mina serier ska börja. Gossip, Grays med flera. Ska även kolla in några nya svenska serier på kanal 5 Skånefruar och kungar av Tylösand som tydligen ska vara en riktig skandal dokhusåpa. Det gillar vi. 


Blää för hösten!

Nu är hösten verkligen här, fy fan vad deppig jag blir. De sa på radio att de var sista soldagen igår men det får vi väl verkligen inte hoppas att de stämmer. Men det märks att hösten tar stora kliv nu när det blåser och regnar om vart annat. Kommer att få användning av mina fina storstövlar med rosa snöraren.

Aj Aj Aj vad jag har ont i min lilltå som inte är så liten efter att ett bordsben stod i vägen på båten i lördags. Tån är både blå och tjock som en liten köttbulle. Kanske inte var det bästa att gå på step igår men men det går över. Något som inte verkar vilja gå över är mina jävla prickar (svinkoppor) måste nog ringa till vårdcentralen så jag får en ny kur penicillin.


Lyckad 25 års fest!

Vilket lyckad 25 års fest Linn och jag fick till, helt underbar. Dagen kanske inte började så bra eftersom jag var väldigt stressad och lite nervös. Hade några pajen kvar att grädda, göra sallad och göra klart Linns album. Som tur var hade jag min underbar mamma som hjälpte mig i köket utan henne hade det nog inte gått. Väl inne i hamnen vid den tjusiga båten började nerverna lägga sig och lyckan infinna sig över att en hel kväll med god mat, vin och goaste vännerna snart skulle börja. Glad att vädret var så fint hela kvällen oxå.

När gästerna anlänt och vi guidat dem till båten var det många glada miner eftersom vi inte tidigar avslöjat att vi skulle vara på en båt. Efter välkommsbål och lite mingel servarades maten som var en fetaost- och roccolapaj. Den verkade uppskattas så då blev jag nöjd och glad.  Till efterrätt blev det vaniljpanacotta och lite sång. Även några lekar hanns med under kvällens gång. Sen var det dax att kasta ankar och dra in till gästhamnen där vi fortsatte att festa vidare. Måste nämna att jag blev otroligt nöjd med Linns present även hon. Känslan att ge henne en sådan present var fruktansvärt kul. Även jag är nöjd med mina presenter jag fick av vännerna. När klockan började närma sig 23 var det dax att bege sig mot Byttan för att festa vidare. Där blev det några drinkar, tequilla och dans. Så för att summera kvällen blev det en mycket lyckad kväll med många glada miner. Hoppas att mitt andra 25 års kalas här i Göteborg blir minst lika bra.


Nu tar jag helg

Systrarna har varit snälla mot mig idag och håll tummarna att dagen flytter på nu reste av dagen kvällen.
Nu ska jag avsluta dagen och bege mig ner till centralstationen.

See you later!!!!

Helvetes morgon!

Min magkänsla säger att det inte kommer bli en bra dag. Morgonen började med att jag inte kunde beställa tågbiljett hem för att mitt nya visa kort inte var aktiverat till verify by visa (trodde jag hade gjort de). Och så fanns det heller inte kvar några sista minuten biljetter. Kunde inte ringa till telefonbanken direkt eftersom jag börjar mitt jobb så tidigt fick då vänta tills jag kom till jobbet. Tänkte att då kommer säkert biljetterna va slut. Som tur var dom inte de när jag väl kunde göra beställningen efter många knapptryck för att aktivera kortet. Så jag har en biljett som går den tid jag hade planerat men något dyrare. När jag väl kommer hem ikväll ska jag göra all mat inför festen imorgon plus att färdigställa mitt lilla hemliga projekt. Ingen ro och ingen vila. Hoppas att morgondagen blir bättre då de ska firas ordentligt.


Lyckad klänningjakt

Igår var jag ut på jakt efter en outfit till lördagens balluns, som jag ser mycket fram emot.  Så bocka av klänning på listan att göra inför festen. Skönt. Det blev en marinblå kort klänning med tyger i olika skikt. Svårt att förklara men den var fin på i alla fall. Och den är från H&M. Nu är bara problemet vad jag ska ha för smycken till, vill ju vara så fin som möjligt såklart. Hoppas att festen blir lyckad och att vädret blir fint eftersom vi är väldigt beroende av de.

Idag är det för en gång skulle fint väder ut ska se till att gå ut på lunchen och få lite frisk luft. Brukar bli lite piggare av de oxå. Sen idag efter jobbet blir det träning får nog bli en omgång på gymmet. Sen måste jag hem å slipa på mitt hemliga projekt.

Måste bara säga att jag är oerhört trött på killar som spelar. Bestäm dig för fan.


Fredag den 13:e, scary day!?

Undra vad det ska hända för hemskt idag då det är fredag den 13:e tror jag ska strunta i de och fortsätta som vanligt. Men man vet ju aldrig ska väl inte säga för mycket. Nu är det i alla fall fredag igen och det känns väldigt skönt. Igår blev en blött kväll då Linda och jag var på Teddybears Sthlm på kulturkalaset. Dom var helt okej faktiskt även om det inte är ett band som jag skulle lyssna på i vanliga fall. Men det är något speciellt att gå på konsert, man rycks med på något viss. Synd bara att det var sådant hällregn.

Veckan har förövrigt varit bra, tränat på som vanligt och så Tb sthlm igår då förstås. Ikväll blir det nog lugnt men det ska bli skönt har lite att fixa med. Just de! MÅSTE hitta något att ha på mig på festen nästa helg. kan inte bestämma mig om jag vill ha långklänning eller kort. Får se om jag orkar ge mig ut på jakt idag efter jobbet.

 



Teddybears Sthlm


Borrring!!!!

Idag händer det inte mycket på jobbet då vår växel ligger nere av någon anledning. Vet ej när den kommer att bli åtgärdad och kan bara tänka mig hur irriterade personalen på Shalgrenskas och Möndals sjukhus är.

Nu kom telefonen igång så nu ska jag fajtas med sura kunder.

Nu ska jag göra Cicci glad och slänga ihop ett inlägg!

Jippi! Äntligen fredag eftermiddag och jag har snart klarat av första veckan på jobbet. Kändes väl inte så hemskt peppande i måndags morgon när klockan ringde kl. 05.30 att stiga upp och åka till jobbet. Gjorde till och med ont i kroppen att ta sig ur sängen. Hela måndagen eller rättare sagt hela veckan har gått till att gäspa och klaga på hur synd det var om mig för att jag börjat jobba. Som tur e har jag haft min kära vän Cicci på jobbet som ståt ut med mig och gjort mina dagar mycket roligare. Tycker det är väldigt tråkigt att du ska sluta nu, för vem ska jag nu tjafsa med. Men som jag sa till henne förut tycker jag att hon ska gå hem och trycka ut ungen på en gång så att jag kan få gå å köpa bebiskläder.

Ikväll blir det bowling på Starbowling med Samira och Anna-karin, kommer att bli kul. Är dock inte så bra på de skulle jag för en gång skull lyckas få in en strike och det definitivt mer tur en skicklighet. Imorgon blir de body combat och solning. Måste ju se till att hålla kroppen och brännan i trim. Lördag kväll blir det nog liten tjejmiddag hemma hos mig.

Något som jag ser fram emot och planerar för är Linns och min 25 års fest som vi ska ha den 21 augusti. Känns som jag har massor att fixa kvar inför festen bla outfit till kvällen, sånghäfte och en annan liten hemlis som kommer att uppskattas.

P.s. Har lovat Cicci att bli bättre på att uppdatera bloggen så att hon har något att göra på sin mammaledighet.



RSS 2.0