Godmorgon!

Nej nu tycker jag att de får det räcka med snö riktigt skitväder idag på morgonen när jag gick till jobbet. Det är bättre att de bara håller sig kallt istället. Det känns som att de var väldigt länge sedan nu som vi hade snö som håller i sig såhär länge. Ja, ja inget att lägga ner energi på egentligen då ingen kan styra vädret.

Igår var jag och Cicci på mysig fika på Vanilj åt den mycket goda drottningpajen som jag alltid chattar om när jag är där men inte unnar mig. Alltid lika trevligt att träffa min kära Cicci även om våra samtal mest handlar om jobbets för och nackdelar.

Ikväll ska jag på efterlängtad yoga vilket ska bli jätteskönt. Men först ska jag klara av en seg dag på jobbet.

På återseende!


Det var ett tag sedan sist...

Fredag kväll och det blir en lugn kväll i soffan framför lets dancs. Ledsen om jag inte har uppdaterat här på väldigt länge men har faktiskt inte haft särskilt mycket inspiration att skriva. Men anledningen till att jag inte haft någon inspiration betyder inte att jag mått dåligt eller så för jag känner att jag mår väldigt bra just nu faktiskt. 2010 har börjat väldigt bra och självförtroendet är på topp av många anledningar. Har kommit till väldigt många goda självinsikter om mig själv vilket känns väldigt bra. Vad jag förväntar mig av 2010 är att de kommer att ge med sig mycket kärlek framför allt hoppas jag på många spännande möten, vem vet kanske hittar jag The one.

Imorgon bio ska se Avatar som jag hört att många gillar. Får se vad jag tycker är ju inte så stort fan av fantacy filmer men ska ge den en chans. Pratade med min gamla fat precis och lovade ge honom en recension på söndag får väl även skriva en här. I morgon blir de även lite träning som ska bli skönt känner att jag fått ny träningsenergi då jag äntligen märker att de hårda jobbet har börjat märkas på min kropp.
Nu kommer jag inte på mer att skriva så till nästa gång ha de så himla bra.

Love you all



RSS 2.0