You make me feel

Fan varför tryckte jag i mig den där jädra blåbärsmuffinsen. Då får de bli ett extre hårt pass på gymmet idag. Men i och för sig man måste leva lite gott ibland oxå. Avklarade ett tufft och skönt pass på gymmet igår med min Linda. Blev riktigt svettigt. Men det är skönt att svettas ordentligt och rensa kroppen. Idag blir det ännu ett pass på gymmet, axlar och mage. Har tre veckor nu innan semestern som jag ska köra järnet på. Var mycket länge sedan jag var såhär nöjd med hur min kropp ser ut och känns. Mår förövrigt väldigt bra har en väldigt fin person i mitt liv just nu så förgyller min tillvaro extra mycket. Dig tänker jag inte släppa taget om i första taget.

Snart är det midsommar och jag bestämde mig tillslut för att det fick bli Öland. Kan ju inte missa en midsommarhelg på Öland och mina kära vänner. Kan dessutom inte missa att inte få gå på ett ända Strand i sommar. Blir nog tyärr så att midsommarhelgen blir ända Strand iår då jag bara fick tre veckor semester. Men får se till att ha extre kul då.


Sandalette
Denna sko vill jag förövrigt ha på mig på midsommar afton till mina assnygga vita shorts.


Uppdaterar i tristess

Varför varför tog jag inte ledigt idag? Jo för att jag var tvungen att jobba alla andra skulle tydligen vara lediga. Denna dag kommer att bli sååå sjukt seg. Är så lycklig, NOT!!! Ja ja vad hjälper det att klaga bara att härda ut dagen för ikväll ska jag åka till el Stockholmo. Får väl glädja mig åt att onsdagkvällen blev en mycket lyckad kväll. Först intogs det vin och räkmacka på Lisebers wärdshus. Sen konsert med Petter och September. Efter de gjorde vi stan osäker i Vasastan. Avslutades med fyllekäck på BK tillsammans med en mycket fin kille. Dagen efter var dock sisådär. Skalavärk och grymt seg blev inte mycket uträttat. Tur att man hade en en minst lika seg person bredvid sig. Du är för söt du unge man. Tvättade i och för sig och det var en stor prestation. Måste oxå nämna att jag blivit en grym bilförare i Göteborg. Hade aldrig kunnat tro att jag skulle  lära mig att köra så bra här i stan. Stolt över mig själv faktiskt. Men får tacka min ypperliga "mentor" och vägvisare som sitter bredvid mig. Ikväll bär det av till huvudstaden för en lång helg med brudarna. Sol, vin, shopping, party i goda vänners sällskap kan det bli bättre. KÄRLEK <3


RSS 2.0