2:a försöket till uppdatering!

På Ciccis begäran ska jag nu försöka ge mig på att uppdatera lilla bloggen. Till helgen har vi midsommar och ska traditionsenligt fira den på Öland dock inte midsommarafton då vi iår ska var på fastlandet. Tror nog att det kommer att bli kul. Har beställt midsommarkrans av mamma så jag kommer att vara riktigt midsommar fin.

Helgen som var en lugn skön helg. Grillning hos Linda i fredags med lite rödtjut och i lördags hade Cicci och jag kafferep till viktoria och Daniels bröllop. By the way, Vickans bröllop vilket sagobröllop. Sa till min pappa att jag ville ha ett sådant bröllop och han bör börja spara. Så nu är det bara för mig att hitta min prins.

Nu är det drygt bara 2 veckor kvar tills jag får gå på semester och jag längtar fruktansvärt mycket. Kommer börja min semester med att åka till Stockholm för att hälsa på Linn ett par dagar. Ska bli jättekul då det var länge sedan jag var i Sthlm. Eventuellt blir det Allsång på Skansen vilket var ännu längre sedan jag var på. Efter Sthlms besöket blir det hem till Småland för att hänga lite. 17 juli måste jag vara tillbax i Gbg för då ska vi fira Samiras 25 årsdag, kommer säkert bli en lyckad fest. Resterande 2 veckor vet jag faktiskt inte vad jag ska göra vilket känns skönt. Tar de lite som de kommer. 

Skit jag är redan hungrig och det är 2 timmar tills lunch, grrr.


RSS 2.0