Sådana som du förtjänar inte någon som mig

Ett kapitel är avslutat nu ska jag glömma dig för du är inte värd att minnas längre. Visste på sätt och vis vad du höll på med men trodde aldrig att du skulle vara så kall att säga de till mig. Vad har jag gjort för att förtjäna allt detta? Har väl kanske varit lite blåögd när det gäller dig men vill alltid tro de bästa om folk som man lärt känna. Tror att de fanns vissa känslor inblandade från din sida för annars hade du inte brytt dig så mycket som du ändå har gjort under denna tid vi känt varandra. Du kallar mig patetisk men vem är de egentligen som är patetisk. Vet att de aldrig hade kunde ha blivit du och jag för du förtjänar inte mig, jag är värd någon så mycket bättre. Hoppas att du är riktigt stolt över de du sa och den personen du är.


You made my day

Åter igen fredag så skönt att det åter igen blir helg hoppa på en trevlig helg med massor med mys. Vädret är dock inte så kul ute denna dag, regnar ute och jag har inget paraply med mig så får hoppas att de sluta tills jag ska gå hem.

Måste berätta om en rolig dröm jag hade inatt vet verkligen inte var den kommer ifrån. Drömde att Lotta Engberg var frisör och skulle klippa mig. Hon tyckte hon att jag skulle prova på någon ny frisyr och klippa håret lite kortare men feg som jag är tackade jag nej. Eftersom det inte blev någon klippning stylade hon mitt hår istället genom att snurra runt mig på en snurrstol och blåsa håret med en hårfön avslutade med att hon satte i löshår. Mins inte om det blev bra men det tror jag. Men det roliga i de hela är att jag undrar varför det var just Lotta Engberg jag drömde om.

Idag efter lunch ska jag lägga mig i solariet för att få lite värme och färg ser verkligen fram emot de när de är sådant otrevligt väder ute. Ikväll blir det after work med Cicci och Kattis på Excet ska bli trevligt och vem vet kanske träffar på någon trevlig person ute i vimlet senare på kvällen då jag vet att han oxå ska ut på AW.


Nu får det vara nog!

Ännu en våldtäckt i mitt område och denna gången vid min hållplats. Nu måste det verkligen bli av att jag skaffar ett överfallsskydd kanske hjälper lite om jag skulle råka ut för någon dum jävel någon gång. Frågan är bara vad jag ska köpa för skydd spray, larm eller både och t.o.m.

Denna veckan ser ut att bli bra jobbar i Bergsjön 07.30-11.30 eftermiddagarna helt ledigt gud så lyxigt. Det som är tråkigt är att jag dragit på mig en förkylning så jag vågar inte träna stenhårt vilket jag annars kunde ha gjort denna vecka får det bli lättare styrkepass. Imorgon kommer det att bli en dag fullt med fjärilar i magen då jag är utbjuden på date, ska bli kul blir lite pirrig bara jag tänker på de nu faktiskt.

Helgen blev för en gång skull lugn. Tränade på gymmet med Anna-Karin i lördags förmiddag och när vi var klara gick vi till 4-gott som belöning för att vi varit så duktiga. På kvällen blev det melodifestivalfinal hos Samira i Frölunda med hemmagjorda hamburgare (gigantiska) och godis mycket trevligt. Tycker förstås inte att rätt låt vann hade hell sett att Salem hade vunnit. Vilket härligt vårväder vi hade igår satt på balkongen med en kopp te och njöt av solen som värmde i ansiktet. Passade även på att putsa klart fönstren. Blev även ett härligt yogapass på eftermiddagen som jag blev helt groggy efteråt.

Nu hoppas jag på att det ska bli lite bättre temperaturen ute för nu har jag bestämt att jag ska byta till min tunnare vinterjacka.


Tröstmuffins på en lill lördag

Onsdag, inget uppdrag och jag har tråkigt. Sov lite extra och åt min andra frukost i sängen vilket är lite lyxigt men hade önkat att vi var två i sängen. Bestämde mig efter en timmes läsande i sängen med Flickan som lekte med elden att stiga upp och ta tag i dagens bestyr putsa fönster gud så "kul" men ack så nödvändigt. Känner mig nu lite trött och rastlös önskar att "någon" kan höra av sig men då hoppas jag nog på för mycket blir väl som vanligt...

Nu ska jag göra chokladmuffins.


Lyxfredag!

Vaknade av mig själv klockan 08.00 visserligen för att jag trodde att jag hade försovit mig för att det var så ljust ute men de hade jag ju inte. Tänk om man började kl 10.00 varje dag det hade varit lyx, slutar dessutom klockan 14.00. Efter jobbet ska jag se om jag hittar något snyggt träningslinne till bandyn ikväll, shit vad nervös jag är.


Skön dag!

Idag har jag haft en mycket skön dag hemma eftersom jag inte haft något uppdrag. Har storstädat hela lägenheten så nu är den ren och fin från golv till tak. Får jag inget uppdrag imon tänkte jag putsa mina fönster. Imorgon kväll har jag blivit inbjuden av den söta killen på det företaget jag var på nyligen att spela innebandy med dem. Finns ju bara ett problem att jag inte spelat innebandy på många år (typ gymnasiet) och är heller ingen stjärna på det. Skit vilket dilemma jag har. Tänkte jag skulle fråga Linda om hon inte vill följa med för då blir de kanske inte lika pinsamt att komma. Känns som att jag måste ta chansen

Mina nya gummistövlar med rosa snören

Visst är dom fina mina nya gummistövlar?! Nu kan den regna bäst de vill för nu är jag förberd.


Delta i Eart Hour den 27 mars

Den 27 mars är det dax fö att alla i världen att släcka ljuset i en timme för klimatet. Förra året släckte över 4 000 städer i 88 delstater tycker vi kan bli ännu fler. Förra året vet jag att vi var på Hard rock och firade Katrins 25 års dag när denna dag hölls. Allt släcktes inte ner men vet att jag tyckte att det var väldigt spökligt att gå ut på gatan. 

Anmäl dig här det har jag gjort.


RSS 2.0