Sexig actionhjälte för en kväll!

Oj nu var det väldigt länge sedan jag uppdaterade här så får väl ta mig tiden mellan samtalen här idag och göra en lite uppdatering.

Fredag och det är bara 7 timmar tills helgen kickar igång. Idag hade jag tänkt att ta en runda på stan för att inhandla lite grejer till min maskeradoutfit som jag ska ha på mig imorgon. Vem ska jag då vara undrar du? Eftersom min fantasi inte är den bästa fick det bli en mycket sexiga kvinnliga actionhjälte som figurera både på film och i tv-spel. Hon har långt mörkt hår oftast i en fläta hon bär assecoarer som skjuter skarpt och kan trollbinda vilken man som helst med sin vältrimmade kropp. Kan du gissa vem det är? I filmen spelas denna karaktär av ingen mindre än Angelina Jolie. Självklart är det Lara Croft från Tomb Raider jag ska vara. Kort shorts, linne med brottarygg, kängor och det viktigaste av allt som jag ska köpa idag pistolerna och hälsterna på bennen. Shit så snygg jag kommer bli. Maskeraden jag ska gå på imorgon har temat "Known from TV" så man det är rätt så många som man skulle kunna vara men min fantasi var som sagt inte den bästa. Får hoppas att det inte är någon annan som kommer som Lara för det vore väldigt tråkigt.

Nu är det snart bara en vecka kvar tills min födelsedag och jag måste börja preppa för den. Klänning och juveler ska inhandlas, tänkte kolla lite idag. Handlas, bakas och dekorera. Mycket att stå i men det gillar jag. Sen har vi ett annat dilemma på en helt annan frånta, nämligen kärleksfronten. Behöver inte gå in på detaljer men får se vad som händer och sker fullt upp med att fundera ut vad han egentligen vill. 

Då så har ni fått en lite uppdatering dax för mig att ta itur med tanterna här på sjukan.


Kändisspotting


Såg Daniel da Silva från Lets dance i måndags på spårvagnen, fulare i verkligheten.

RSS 2.0