Fyllekaja!!

Helgens party blev lyckat dock lite förfriskad kanske men skit samma huvudsaken var att jag hade kul och inte gjorde några större pinsamheter. Det ända pinsamma som jag lyckades med är bulan i pannan som jag inte vet hur det kom ditt och så frågade jag tjej som var på festen om hon skulle gå ut i mysbyxorna hon hade på sig men det var inte ens mysbyxor (det såg faktiskt ut som mysbyxor). Måndag idag och sista dagen på sommarmånaderna men vi får ju hoppas att solen tittar fram nu under hösten så att vintern inte bli så för jävlig.


Fredag

Åter en vecka snart avklarad om jag ska summera veckan så har den gått väldigt fort och innehålligt mycket träning måste säga att jag tycker jag själv är duktig, två tidiga morgnar pass. Ikväll blir det nog bara slapparfredag hemma med god mat, kanske hyra någon film och mumsa på lite godis (tycker jag är värd de efter denna veckan). Måste innhandla lite mat idag me eftersom det inte finns särskilt mycket i kyl och frys de två senaste dagarna har det blivit väldig blandad kompott till middag. Måste se till att ladda ner trueblood som Alexander Skarsgård spelar med i han är verkligen bara för snygg måste nog vara den Sveriges snyggaste kändis just nu. Han är väldigt het i Lady Gagas nya video för Paparazzi oxå.


Vad händer denna veckan?

Måndag igen och en ny vecka har börjat solen skiner och jag mår faktiskt ganska bra idag. Idag har jag börjat på Grant igen vilket känns roligt det var definitivt roligt att komma hitt imorse fick sådant varmt välkomnande av alla.
Så vad händer i veckan?

Idag måndag ska jag på core på Ullevigymet ska gå lite på bandet eftersom det inte börjar förrän klockan 17.40 har ju sådant lyx här på GT att jag slutar 16.00 måndag-torsdag och 15.00 fredagar. Måstye se till att handla lite mat på vägen hem eftersom jag insåg att mycket av min frukostmat var förgammal imorse.

Tisdag, inbokad för morgonträning 06.30 ska jag vara på gymet imon för att möta upp Linda vi får väl se hur pigg jag är.
Efter jobbet ska jag fixa iordning naglarna som inte är så fina just nu.

Onsdag, blir det nog lugnt har inget inplanerat än kanske hänger på jobbet på beachvolly det var ju roligt sist.

Torsdag, dax att svettas ordentligt igen nämligen dax för combat igen hoppas på att Anna-karin kan följa med oxå.

Fredag, slutar som sagt 15.00 så får se vad jag hittar på tror nog jag tar en tur på stan sen hem och laga någon god middag.

Lördag, combat på morgonen och på kvällen blir de ombyggnadsfest/kräftskiva hos Linda blir nog trevligt.

Söndag, slappardag i soffan antar jag.

Så nu vet ni hur min vecka kommer att se ut finns risk för att det blir en del ändringar det vet man aldrig.


Drar till Småland i em

Har inte haft uppdrag på hela veckan så det har varit dåligt med uppdatering här i bloggen. Igår var jag återigen på bodycombat det är så grymt roligt svetten sprutar verkligen hoppas att jag kommer att fortsätta vara så duktig med träningen för då kommer jag nog vara fitt till jul. I kväll ska jag på 20-års kalas och fira min kära "systeryster" Natalie ska bli roligt om jag inte mins fel sist vi festade ihop var de riktigt roligt. Har dock ett minne av lite falsksång från min sida då vi kom på den dåliga iden att sjunga inför alla efter den gången lärde jag mig att jag aldrig ska försöka mig på att sjunga (om de inte är singstar) när jag har alkohol i kroppen kan bara bli falsksång. För er som inte sätt så har jag lagt upp min sång från Ciccis bröllop på facebook där kan jag faktiskt lova att de inte var någon falsksång.


Måla, måla, målaaa

Måndag, helgen är över och en hel ny vecka framför mig. Idag har jag inte haft något uppdrag så slumrade i soffan till 10-tiden sedan fick jag ett ryck att måla i skafferiet så nu är det tjusigt vit där. Målade badrumsskåpet i lördags och idag fick de sig en ny fin blomknopp från indiska. Måste säga att jag blev så inspirerad av Linda som gjort om hemma hos sig så nu gnuggar jag knölen där uppe för att komma på inredningsideér. Har varit duktig nu två dagar i rad med träningen combat igår och spinning+core idag imon blir de combat igen för det är ju så kul. Nej uscha vad jag blev trött i ögonen får nog lägga mig en stund i soffan innan Lipstick djungel börjar.


Trötter!!!

Fredag, som jag har längtat första hela arbetsveckan som varit ganska lugn jobbat halvdagar mest vilket har varit skönt.
Idag blev det en tidig morgon skulle nämligen börja jobba 7.30 och de är ca 1 timmes resväg så det var nära många gånger att jag somnade på spårvagnen, segt värre. Nu slutar jag om ca 20 min gud så skönt hoppas bara att jag hinner med den tidiga bussen annars blir de en seg väntan vilket jag inte känner för vill hem och ta mig en drink på balkongen innan jag åker int till kulturkalaset för att möta upp linda. Ikväll blir det som sagt Europe ett rockband som är gammalt i gemmet några. Bandet bildades 1978 men hete då Force först 1982 byte dom namn till Europe. 1986 kom genombrottsskivan The final countdown som såldes i 9-12 miljoner ex i världen. Låten "the final countdown" som var med på albumet låg etta i 26 länder och såldes i 8 milj ex. Andra låtar som är kända (eller som jag känner igen) "Carri" och "rock the night". 

I brist på annat jobb kan sitter jag och berättar detta för er som ni säkert tycker är jätteintressant :)
Et ispa scientia potestas est - kunsap är makt

kulturell på kulturkalaset

Nu denna veckan fylls Göteborgs stad med massor med folk som vill gå på kulturkalaset och Way out west (fre-sön) och då blir det liv och rörelse på gator och torg. I tisdags var jag med anna-karin och hennes jobbarkompisar på Lalhe och Veronica Maggio inte min musik smak riktigt men det gick iafl att lyssna på. Igår var det meningen att jag och A-k skulle gå på ståuppkväll med Magnus Betner, Özz m.m men så blev det inte var alldeles för mycket folk så vi tog en fika istället vid koppasmära. Trevligt med kvällsfika borde jag göra oftare nu sål änge man kan sitta ute å mysa. Imon ska jag möta upp Linda för att ta en öl eller två och kika in matställena och sen så upp till Götaplatsen å se Europe, blir säkert trevligt.

Dax att få ordning å reda på kroppen

Helgen är över och nu har en ny arbetsvecka börjat dax att komma tillbax i vardagslivet med jobb, träning och nyttig mat.
Helgen har varit bra blev bara anna-karin och jag i fredags men det gick bra de oxå förutom att hon bara gäspade hela tiden. Madonna i lördags var tyvärr inte vad jag hade hoppats på spelade många nya för mig okända låtar och inte så många av dem gamla hitsen som like a virgin. Hennes dans var otroligt duktiga även Madonna var inte så tokig på att dansa hon heller. Bästa låten var absolut like a prayer som även fått bäst resentioner i media.

Nu i veckan ska jag ta tag i träning och kost ska bytta och börja träna på Sportlife så då ska jag att gå på fler pass, ser fram emot bodycombat. Ska även bli kul att få en träningskompis till kanske jag slipper träna själv eftersom anna-karin och jag sällan kan träna ihop. Kommer nog att bli mycket bättre på Sportlife hoppas på en fit kropp till jul då det blir ledighet och massor med mat igen.


Madonnauppladdning

Ja då var de fredag som jag har längtat nu vill jag bara att klockan ska bli 15.00 så jag kan sätta mig på bussen och bege mig hem till kortedala. Ikväll kommer favorittjejerna på middag hos mig vi ska ha Madonna uppladdning. På menyn står det bakpotatis med persiljekräm och flintastek (ska försöka hitta majskolvar oxå) till efterrätt blir de knäckig rabarberpaj med vaniljsås. Till detta kommer det att servaras något gott rödvin som Anna-karin har fått i uppgift att köpa in och om tjejerna är snälla kan det nog bli någon drink oxå. Sen imon ska vi gå på Madonna konserten på Ullevi ska bli så kul hoppas bara att vi får bra platser så att man ser ordentligt.

Semestern slut, fan oxå!

Då var min semestern över och jag har haft mina 3 veckor och 3 dagar (skulle haft 2 dagar till enligt planen) och jag är åter på jobbet. Kan väl inte säga att min semester har varit superbra vädret har varit as tråkigt och inte haft så mycket att göra men några ljusa dagar har jag haft. Så nu längtar jag tills nästa år när jag får ta ut fyra veckor nya semesterdagar.


1:a veckan

Firade in semestern med några av tjejerna på Exet, en lyckad kväll fick ta de lite lugnt eftersom jag skulle på möhippa för Cicci dagen efter. Söndagen begav jag mig hem till Småland för en lugn vecka hemma hos päronen. Hann med en liten roadtripp till Växjö med Linn för att kolla in nya lyan och en tur på stan, besök hos Natalie som även hon har fått ny lya, besök hos frissan, hjälpte även till med att köra in några vagnar med hö till mammas hästskrällen men meste tog jag de lugnt hemma på stenbergavägen.


2:a veckan

Bar det av till Turkiet för en veckas sol, bad, öl och god mat. På hotellet vi bodde på träffade vi fyra goa tjejer från Kungsbacka som vi umgicks med hela veckan hoppas på en återträff snart igen. Hela veckan hade vi strålande sol 35-40 grader så de var rätt så svettigt tur att poolen och ölen var svalkande.


3:e veckan

Hemma i regniga Göteborg fy så tråkigt tiden gick mest åt till att sitta hemma och glo eftersom alla börjat jobba. Som tur var hade jag Ciccis bröllop att se framemot på lördagen. Bröllopet var på Marlösund en vacker liten by på Orust för en gång skull hade vi denna dag tur med vädret vilket gjorde hela dagen/kvällen lyckad. Cicci var så himla fin de strålade verkligen om henne hoppas att jag hittar den rätte snart så jag oxå får gifta mig. Min solosång gick bra förutom att kantorn spelade lite fel men de är ju sånt som händer. Festen var även den lyckad god mat och bra underhållning.


4:e veckan (3 dagar)

Ångest, ångest och åter ångest ville inte alls börja jobba fördrev tiden med att träna och lata mig i soffan etersom det inte var roligare väder. Onsdagen kom iafl Linn och co upp för ett besök på Liseberg så de blev en halvdag på liseberg åkte bara Balder och Flumridern räkte för mig eftersom jag redan varit där tidigare iår.

P.s stavningsprogramet på denna datorn fungerade ej så ursäkta om det är många stavfel D.s

RSS 2.0