känns som måndag idag

Bara för att man var ledig igår och jag var ute i onsdag känns det som att de var söndag igår. Men idag är det ju fredag och helgen står på vänt, så himla skönt. Var lite sur igår för att inte min favo serie Vampire diaries utgick igår på grund av hockeyn. Skit hockey varför ska de visas på tv för de är ju så dåliga ändå.

Idag kändes det helt onödigt att gå till jobbet var inte alls kul att kliva upp ur sängen. Hade helst av allt bara velat dra tcäket över huvudet och sova vidare. Nu till helgen blir det lugnt  i alla. Har bokat in träning imorgon och på kvällen ska vi eventuellt grilla om vädret tillåter.


På nya vatten.

Idag är jag på ett nytt uppdrag inne i stan och det känns lite kul att komma ut på något nytt då jag varit på samma nu ett bra tag. Stället jag är på är ett arkitektbyrå med lugn och trevlig miljö. Plus i kanten för att dom har fika varje dag. Idag var bjöds det på bullar i olika former.

Ikväll blir det en vinfika med Samira och Anna-karin som kommer lite senare då stakaren jobbar sent och måste pendla från Halmstad (hon jobbar på Swedbank i Halmstad). Imorgon har vi en ledig dag vilket ska bli skönt sovit sjukt dåligt inatt. Tror jag vaknade varannan timme och trodde jag hade försovit mig. Säkert för att jag skulle till ett nytt ställe idag.

Läste i Metro idag att dem som är mest bråkigast på jobbet är singlar och ensambarn dvs. sådana som jag. Men det vet jag inte om det stämmer. Inte riktigt läge för mig att vara bråkig eftersom jag måste vara ansiktet utåt på de företagen jag är på.

Dax att jobba lite. See u later


Astrologi

Om man ska tolka mitt stjärntecken som är skorpion så ska jag vara såhär:

"Skorpioner kan verka lite tillbakadragna men innerst inne är de målmedvetna, starka och väldigt självständiga. De lever ett liv i förändring och förändras också själva livet igenom. Samtidigt tillhör de den typen som vill göra saker på ett gediget sätt. De flackar inte omkring så mycket. Skorpioner är djupa personligheter och väldigt empatiska, de har lätt för att läsa människor. Däremot är de själva inte speciellt lätta att läsa. De håller stora delar av sina liv hemliga och de är svåra att komma inpå livet.

Skorpionen är en mycket känslig varelse. Ibland gränsar deras känslighet till det destruktiva. De kan t.ex. bli hämndlystna och har svårt för att glömma och förlåta. Då kan de utnyttja sin empati på ett negativt sätt för att göra illa andra.

Skorpioner kan också vara mycket kontrollerande. De vill kunna styra sitt liv och gärna andra människor men de gör det i det fördolda så att det knappt märks. Ibland upplevs detta som en sorts hemlighetsfull och intresseväckande karisma."

Kan tycka att mycket ut av detta vaktiskt stämmer på mig. Särskillt de att skorpionen är hemlighetsfull, lätt för att läsa andra men svår själv att läsa och att de gärna vill ha kontroll. Men jag är inte hemdlystern.
Så nu vet ni varför jag är som jag är skyller på stjärnorna.


Igår sprang jag ju vårruset och kan tala om att jag är mycket nöjd, sprang 5 km på 25 minuter förbättrade min tid med två minuter.

Mycket på gång idag

Ikväll är det dags för mig, Kattis, Sandra, Jonna och många andra tjejer/tanter att springa vårruset i Slottsskogen. Det ska bli kul hoppas bara att vädret håller i sig kommer säkert att vara kallt men bättre de än regn och blåst som det var i lördags. I helgen har jag haft min mamma och moster på besök vilket har varit väldigt mysigt. I lördags var vi på Lisebergs trädgårdsdagar det var väl sådär eftersom det regnade och var riktigt kallt väder hade uppskattat det mycket mer om solen hade skinit. På kvällen blev det mys i tv-soffan framför min mammas jädra brittiska deckarserier. Som ni kanske förstår är jag inget större fan av dessa men ibland får man offra sig för husfriden. Igår fick jag svar på mitt e-mail som skickade till min kusin som bor i Dubai med sin familj vilket jag blev väldigt glad över. Min moster visade hennes blogg så då passade jag på att lämna ett litet inlägg med min e-mail. Fick även ett e-mail från min andra kusin (hennes bror) som hade sett min e-mailadress i hennes blogg. Det hade varit väldigt kul att ta upp kontakten med dem för vi träffas väldigt sällan. 

Idag ska jag ta bort akrylen på mina naglar dvs dom kommer att bli jättekorta och det kommer att kännas jättekonstigt. Men nu har jag bestämt mig för att de ska bort ska försöka spara lite pengar och även försöka få starka långa dina egna naglar. Önska mig lycka till.




Bild från Dubai


Har ni sett...

min nyainköpta väska.


COLOR: CHOCOLATE BROWN


RSS 2.0