Bittra receptionisten

Visa dagar har man då man känner att allt är pissigt på jobbet. Jag har en så dag idag kunderna som ringer och kommer är så himla omständliga borde dom inte vara glada för att det är fredag? Men nej årsredovisningarna ska vara inne idag så det är verkligen panik å de går ut över stackars mig. Har sådan lust att snäsa av dem när dem är jobbiga men det skulle ju inte vara så bra kanske. Vill bara att dagen ska vara över så att jag får sätta mig på tåget hem till mamma och pappa.


Nu är det slut för idag...

...tack och adjö för idag, tänk var dagen gått fort och vad mycket vi gjort men nu är det slut för idag. Denna sjöng vi alltd när jag gick på lekis och kom att tänka på den nu när jag strax ska gå hem.
Hem ska jag inte direkt för först ska jag till gymet och träna lite sen blir det hem och göra paneng med riktig panengkrydda som jag köpte i "kinabutiken" igår. 

Vår Stockholms resa ska äntligen bli av den 30 april hoppas bara att vi får tag i de billiga biljetterna. Det ska bli så kul ser verkligen fram emot resan massor me shopping och party. 

Kakbuffe hemma hos mig till våren

Blev så inspirerad att baka kakor när jag besökte Dansukkers hemsida dom har så himla fina färgglada bilder och så låter ju många av recepten väldigt goda. Kom på att till våren när det blir varm och skönt ute ska jag bjuda mina nära och kära på kakbuffe hemma på min balkong som jag sitter och spånar på hur jag vill göra om till våren. Jag älskar verkligen kakor och att göra dom också förstås synd att dom oftast är så onyttiga.  Jag kanske skulle ha blivit konditor eftersom jag tycker det är så kul att baka och dona i köket.



Kolla bara här vilka underbara bilder

Måndag

Ny vecka igen, usch måndagar är ingen rolig dag särskilt inte när man har träningsverk så det sjunger om det. Träningsverken är från lördagens body combat pass som inte vara så tufft som jag upplevde de förra gången antagligen pga. att det var en annan ledare och kan ju hoppas att jag fått lite bättre kondis.

I lördags efter träningen möte jag upp Kattis för en efterlängtad lunch med indisk mat, naanbröd är ju så fruktansvärt gott. Efter den goda maten åkte vi ner på stan å tittade runt lite kattis var ute efter byxor och jacka, byxor hittade hon och lite där till jacka vet jag ej om hon hittade någon eftersom jag var tvungen att vika av (fötterna gjorde ont). Själv så köpte jag efter mycket velande ett ett leopardmönstrat linne i vitt och svart på HM för 98:-. Hittade även en jättesöt kofta i ljus rosa men kattis tyckte att jag såg lite blek i den å de vill jag ju inte vara så då sparade jag dom pengarna.
Efter rundan på stan åkte jag hem för att fixa till mig inför kvällen då linda å jag tog några glas vin och även en god mojito (må skit dagen efter som linda å jag sa) skulle haft med mig kameran för att fota drinken med de höga isberget och de fjuttiga lilla myntabladet. Kvällen blev dock inte långvarig var hemma runt halv tolv inte alls trött och sugen på att sova men får ta igen festandet om två helgen då Anna-karin ska fira sin B-day och inflyttning i nya lyan. Fick en sneakpeak igår av den å det kommer att bli jättebra anna-karin när du fått bo in dig.

Ikväll ska A-k och jag prova på yoga på ett ställe här inne i stan, ska bli mycket intressant. Dax att fortsätta jobba ska frankera lite brev nu såå himla skojigt.


Fredag och klir i kassan

Yes då var det fredag igen och det extra pluset att jag får tillökning i kassan idag men dom pengarna går ju nästintill bara till tråkiga räkningar. Helgen ser ut som så att ikväll blir det nog träning och sen hem till soffan och lets dancs kanske en muffins från dahls. Imorgon lördag body combat på SATS och efter de lunch med kattis. Hoppas på att någon av tjejerna har lust att följa med ut på ett glas vin på Vasa kanske.

Katastrof idag på lunchen hävde jag ut hela min paj på golvet om jag höll på att få ett utbrott kännde riktigt hur det hettade i mitt ansikte men vad hjälper de att bli arg får skylla mig själv att jag är så klantig. Det fick bli soppa med linser och sallad som hämtades på den lilla sopprestaurangen nedanför kommer inte på vad den heter.

Presenter till lilla mig

Imorse var jag på ett väldigt trevligt besök hos tant gynekolog för nu har jag ju blivit så gammal så att jag måste göra sånt här cellprov "skrap skrap". Provet gick bra känndes som en vanlig och nu får jag väntar i ca 2 mån på svaret. 
På lunchen idag var jag ute å köpte lite presenter till mig själv för att jag var så "duktig" imorse. Och vad passade inte bättre än att köpa undisar 3 st i fina vårfärger råkade även hitta två par örnhängen ett par svarta och ett par corallrosa hjärtan med en liten sten. Lustigt vad man blir glad av att handla lite saker till sig själv.

Igår var jag på gyminstruktion på gymet och fick ett pass upplagt som var väldigt basic men bra så nu ska jag få en väl svarvad kropp. Ska testa passet på torsdag tänkte jag och på lördag ska jag få svettas ordentligt ska nämligen följa me Linda på Body combat.


Reafynd som muntrade upp mig

Aj aj ont i halsen har inte lust och framförallt råd att vara sjuk nu när det är som det är. Igår efter jobbet gick jag en runda på stan köpte en blå svartrandig 3/4 arms tröja med lite djupare rygg hittade även ett vitt linne med små röda prickar båda från hms rea. Det bästa av allt fick båda för 50 kr eftersom det var 2 för 1 på alla rea varor. Kände att jag behövde uppmuntras efter gårdagens besked som inte var så roligt men men inte mycket att göra åt. Köpte även nya Cosmo dem blir man alltid glad av att läsa.

Ikväll blir det träning på Friskis hoppas att det inte förvärrar min halsont bara. Kanske gå in å titta vad de har för utbud på SATS idag eftersom dom har öppethus skulle gärna vilja prova på en yoga klass. Nästa vecka är det prova på vecka på Sportlife så då ska jag gå med Linda på bodycombat det var riktigt kul och jobbigt sist jag provade på de.

Fy vad jag längtar till sol, värme och bättre tider.


Deppig jävla finanskris

Känns som all luft har gått ur mig vill bara gå hem å krypa ner under täcket. Fick nämligen det roliga beskedet att Manpower kommer att få säga upp ca 140 anställda och jag kommer troligen vara en utav dem. Min uppdragsgivare viste inte om jag kunde känna mig säker eftersom jag har ett längre uppdrag så jag får väl utgår i från det värsta och börja söka nytt jobb.

Grå trista dagar

Vaknade imorse tjock i hals och känner fortfarande lite bara jag inte håller på att bli sjuk nu för det har jag verkligen inte lust och tid med. Har inte varit sjuk på mycket länge så det skulle inte förvåna mig om det dyker på mig snart.

Idag på lunchen var jag som alltid ute på stan en runda för att få lite luft och titta lite i affärerna. Blir alltid lika sugen på att köpa något men brukar vara duktig på att inte köpa något. Men idag blev det faktiskt en cream cleanser vitamin e från Body shop så får väl göra en lite resention när jag använt den. Luktade på en ny doft i Bodybutter familjen nämligen hallon luktad riktigt sött och gott, tyvärr är det nog så att man tröttnar på den lite för fort om man skulle köpa den. Fick även med mig ett lite prov på en ny duschkräm Total energy exhilarating body wash guara och ingefära doft.





Uppdatering från helgen

Fredagen blev som sagt lugn tillbringade den hos Anna-karin istället för själv, åt tacos och tittade på Lets dancs.
Anna-karin varnade mig redan innan programmet skulle börja att hon kommer att störa sig på Blondin Bella och mycket riktigt så blev de men det är inte lätt som lite blond 18-åring att vara med i tv. Blev mycket imponerad av Morgans dans han dansade ju riktigt bra och även Magnus "kylskåpet" dansade riktigt graciöst.

På lördagen var det upp och gymma på för middagen 1 timma styrketräning och 20 min löpning på bandet, kändes dagen efter. Sen var det hem och förbereda inför kvällen då jag skulle hålla ost och vin kväll för tjejerna blev 9 st som hade mycket trevligt hela kvällen. Blev tre stycken som fortsatte ut blev Gretas de andra tjejerna skulle hem till sina pojkvänner (tråkmånsar). Men vi som var på Gretas hade iafl grymt roligt blev tagen på rumpan ett par gånger och när jag vänder mig om så är det tjej men de är ju sådant man får räkna med när man är på gayklubb. Hade även en lite 18 åring som lyckades smitta in med oss men han fick inte vara där så länge förrän han åkte ut hade du tagit av dig jackan hade det nog inte varit några problem eller hamnat i "bråk".

Söndagen bakisdag men faktiskt inte så bakis med tanke på vad man hävt i sig, lustigt de där att man är mer eller mindre bakis från gång till gång. Söndagar är en dag som jag inte tycker om sista dagen på helgen, ibland bakis så att man tycker synd om sig själv och så ensamheten som är värst. Nästan jämt känner jag att jag vill vara hemma hos mamma å pappa på söndagar å mysa men det är ju lite för långt och när jag väl är hemma så ska jag oftast åka hem på söndagen.

Nu är det måndag och början på en ny vecka vädret är ganska tråkigt men men får göra de bästa av dagen. Hoppas på att veckan kommer att ha något roligt att bjuda på.


Fredagsmys med hamburgare och Lets dancs

Äntligen fredag och den efterlängtade sovmorgonen väntar imorgon det har varit så himla jobbigt att stiga upp ur sängen denna veckan. Nu slutar jag om ca 2,5 timmar och då blir det hem på en gång först stanna till i Gamlestan för att köpa en flaska vin tills morgondagens party (ost och vinkväll) och lite mat på konsum, ikväll blir det hemmagjord hamburgare och klyftpotatis. Blir nog så att det blir en lugn hemmakväll även denna fredag framför teven och Lets dancs, ska bli spännande och se hur det går för kylskåpet Magnus (Sveriges starkaste man) att dansa.



Imorgon blir det träning på gymmet på förmiddagen med Anna-karin och efter träningen ska jag illaluktande svettig gå och handla lite ost och kex till kvällen. Det ska bli mycket trevligt att träffa alla tjejerna har inte träffat många av dem på länge hoppas även på att någon är sugen på lite utgång var oxå ett tag sedan jag var ute här i Göteborg.


De nya årets måsten för min del

Undra vad det nya året har att erbjuda, de kan man ju tyvärr inte veta i förväg hoppas iafl att det blir ett bra år med massor av skratt.

Något som jag vet att jag SKA göra detta året:

- Springa vårruset
- Resa till solen
- Tatuera mig

Hur ska jag då lyckas med detta:
Springer på löpbandet gör jag redan måste bara se till att bli ännu bättre. Pluset med att jag springer är ju att jag får snyggare kropp och mår bättre vilket är mycket bra. Resan det är bara att hålla i pengarna vilket jag är dålig på men ska verkligen försöka lägga undan 1000 kr varje månad kanske mer beroende på hur månaden ser ut. När det gäller tatueringen är det något jag har velat länge men inte riktigt ha kommit på vad och var jag vill göra den men det ska jag komma på iår.

Förövrigt ska jag se till att detta år blir riktigt roligt och bra och det är förstås bara upp till mig att se till att de blir de.


Årskrönika för 2008

Vad har då hänt det gångerna året 2008.

Januari började med att jag fick min nuvarande lägenhet så himla skönt så det blev mycket att stå i tills flytten skulle bli av i mars. Fortsätter min praktik på Stena Lines marknadsavdelning som jag har genom min utbildning till handelsekonom på ky-akademien.

Februari en okej månad med mycket tid med vänner och familj. Börjar bygga upp stora förväntningar för hur det kommer att bli i den nya lägenheten. Gjorde om juridik tentan för tredje gången måste säga att denna kursen var pest och pina inta bara för mig å det var inte sista gången jag gjorde den heller. Tog en dagstripp till Fredrikshamn med Kattis och avnjöt en en solig dag med shopping och god mat. Satte även igång med x-jobbet som vi gjorde för en klasskompis som skulle starta en ny firma med inriktning på hästtransporter inte superspännande kanske.

Mars, äntlige ska jag få flytta in i min nya lägenhet *yippi* så mamma och pappa kom upp för att hjälpa mig. Det blev mycket kånkande, skruvande och många vändor till IKEA men bra blev det tillslut. Blev två inflyttningsfester denna ena hos Frida och Linda och den andra hos Anna och hennes syster. I mitten av månaden var de TUR-mässan med tillhörande fest som hölls på centralstationen. Tidig påsk som jag firade hemma i Småland med vänner och familj självklart så ska jag ha påskägg från påskharen. Gör även sista dagen på Stena Line vilket betyder att det är åter till skolan och x-jobbet. I slutet av månaden började målaren att tapetsera och måla min lägenhet.

 

April blev en bra månad våren börjar komma med små steg. Började med en intervju på Manpower som annullerande receptionist, intervjun gick bra. Lägenheten blev klar och jag blev mycket nöjd med resultatet. Hade en liten inflyttning med snacks och tilltugg såklart mycket vin. Äntligen klarade jag juridiktentan efter fjärde gången blev så oerhört glad och lättad att jag äntlige klarat den och aldrig mer behöver läsa i denna förbannade juridikbok. I slutet på månaden blev det mycket fester bla. Valborg hos Lars, oj oj vilken fest det blev. 
 
Maj nu är våren och försommaren äntligen här och det blir endel tid i solen. Nu slutar även skolan snart vilket betyder att det blir endel tid och slippning på x-jobbet inte kul men kändes skönt när det var redovisat och klart. Picknick och grillning i slottsskogen vilket jag måste göra om detta året (2009) för att det är så himla mysigt. 23:e maj dagen då jag tar examen som handelsekonom. Avslutninsfesten som började med enkel lunch och tillpiffning hemma och hos mig. vidare till Heaven 23 på Gothia hotell för en fördrink innan hela klassen tog sig vidare till Oldsbeach där de blev tropisk buffé och mer dricka. Kvällen med klassen avslutades på Berså gick även vidare på lite erfterfest hos Linda. Men kvällen var inte slut för de Kattis jag och Angelica dansade vidare ut på staden in på X:et eller sex:et som Anna skulle ha sagt. Maj måste nog ha varit den soligaste månaden på hela året.

   

Juni började med att jag fick min anställning på Manpower och upplärning av telefonväxel fick jag på Familjebostäder. Min första riktiga arbetsvecka på egen hand började jag på ett företag ute i Mölndal och redan första veckan fick jag vara med på personalfest på företaget. Slutade med att jag blev lite förfriskad glömde telefonen på jobbet åkte in till stan för att möta upp linda å Kattis men fick istället för mig att jag skulle åka hem. Sen blev de midsommar som även i år tillbringades på Öland, Borgholm, Lundells hotell med ett gäng glada tjejer. Helgen blev mycket lyckad, lyckades även hitta mig en midsommarflört som även kom på besök några helger efter men kom fram till att det inte kunde bli något mer än en flört.


Juli var en lugn månad på jobbfronten många "lediga" dagar hemma. 12 juli fyllde mamma 50 år så mamma och pappa kom upp till mig och så åkte vi över till Danmark, Skagen på en dagstripp en hyfsad fin dag men väldigt trevlig. Helgen efter åkte jag och Kattis upp till Strömstad för att festa med hennes gamla vänner från tiden när hon bodde där, kul men hade varit ännu roligare om det inte regnat så mycket. Blev en del solande och rätt så mycket festande men det är ju precis vad sommaren hör till.

Augusti ännu en månad då det bjöds på många festtillfällen klassfest för närmast sörjande som blev ganska vild, Rix fm festivalen som var regnig, konsert med Takida, Göteborgs kulturkalas humorkväll med humoreliten (Björn Gustavsson m.fl.), Mammas 50 års fest med släkten samma kväll blev det maskerad hos Linn utklädd till Mimmi PIgg.


September blev även den en okej månad våran kära Anna flyttade till kärleken i Australien som hon snart ska gifta sig med, önskar dem all lycka till. Hade en dag då jag, Linda, Madde och Natalia blev sminkade och plåtade det var verkligen roligt. Efter plåtningen gick vi ut och åt på grekrestaurang *smaskens* och sen fortsatte vi hem till Linda för lite fest och utgång på Gretas, en väldigt kul dag med många bra bilder. Även Linn och Tobbe var på besök och vi såg Autumn Falls på Liseberg (ett band hemifrån Småland) hann även med några karuseller.

Oktober började jag på Grant Thornton det företaget jag idag är kvar på hoppas att jag kommer att få vara kvar här längre än det är sagt (31 mars) för det kommer annars att bli så jobbigt att börja hoppa runt igen. En ganska vanlig månad som innehöll en del träning, familj och vänner.

November började med att Linn och Sofie kom för att hälsa på mig över halloweenhelgen blev lite shopping, god mat och vin någon utgång blev det aldrig för Linn och Sofie inte men det blir säkert fler tillfällen. Får inte glömma att min pappa fyllde 46 år 1 november. Halloweenparty blev det hos Frieda utklädd till "dark angel". Sen kom den stora dagen för mig 21 november då jag fyllde 23 år blev ett uppskattat restaurangbesök på Taras på kvällen med goda vänner. På lördagen hade Madde och jag födelsedagskalas tillsammans med lite plockmat och såklart sing star.


December, julensmånad.  Julbord på Palace med Grant thornton vilken tur jag hade som fick följa medför det var mycket gott och roligt. Smakade för första gången ostron som var väldigt annorlunda inte gott och inte äckligt heller.
Ställde till med lite julbak hemma i mitt kök lussekatter som blev hårda, riskola som blev sådär det ända som blev riktigt bra var några godisar med choklad nutella, nougat och flingor såå goda. En trevlig kväll i gott sällskap. Blev en del rundor på staden för julklappsinköp blev nöjd i slutändan med mina köp och jag tror att de som fick dem blev nöjda även dom.
Julafton som jag firade i Småland hos min faster blev mysig och juldagens party blev även de lyckat. Var skönt att vara hemma några extra dagar och ta de lugn synd att tiden bara går så fort. Tillbax i Göteborg den 28: e för att jobba två dagar sen var det dags att fira in de nya året hos Malena och Gustav trevlig blev det fast det bara var 8 st varav Anna-karin och jag var singlar resten par.

Så var det nytt år får se vad 2009 har att ge började iafl året med att vara hur bakis som möjligt alltid nått :O)


RSS 2.0